-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Hasselhoffas parduoda savo „ratuotą riterį“: už išskirtinį automobilį prašo įspūdingos sumos

Tai pasiūlymas, kuriam atsispirti sunku. Projekto „Amerikos talentai“ teisėjas ir serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė Davidas Hasselhoffas (68 m.) aukcione parduoda asmeninį „Knight Industries Two Thousand“ automobilį, geriau žinomą kaip K.I.T.T. Jį garsus aktorius vairavo 9-to dešimtmečio televizijos seriale „Ratuotas riteris“.
Davidas Hasselhoffas su automobiliu iš serialo „Ratuotas riteris“
Davidas Hasselhoffas su automobiliu iš serialo „Ratuotas riteris“ / Vida Press nuotr.

1982 m. „Pontiac Firebird Trans Am“ automobilis internetiniame puslapyje, kuriame jis parduodamas, apibūdinamas kaip „funkcionalus K.I.T.T. automobilis su pilna konversija“.

Jungtinėje Karalystėje šiuo metu esantis automobilis pardavinėjamas už 300 tūkst. dolerių.

Deja, ši K.I.T.T. vadinama transporto priemonė nepasižymi jokiomis seriale jam skirtomis ypatybėmis, tokiomis kaip dirbtinis intelektas, sugebėjimas bendrauti, jame taip pat nėra „Ratuotame riteryje“ dažnai naudotos autopiloto funkcijos.

Naujasis automobilio šeimininkas taip pat neturėtų tikėtis, kad ši transporto priemonė jam paliepus aktyvuos „turbo greičio“ funkciją.

Tačiau įsėdę į jį galėsite pasijusti kaip D.Hasselhoffo įkūnytas personažas. Automobilyje liks valdymo pultą primenantis prietaisų skydelis, įsižiebiantis lygiai taip pat, kaip minėtame seriale.

Tapus naujuoju K.I.T.T. šeimininku pastarojo lauks ir dar viena staigmena. Kaip rašo „New York Post“, automobilį asmeniškai pristatys pats ratuotą riterį vaidinęs D.Hasselhoffas su sąlyga, jei pirkėjas sumokės ketvirtadaliu didesnę sumą nei prašoma. Mažiau pinigų už šį automobilį sumokėti galintys pristatymo išlaidas turės padengti patys.

Kadangi ratuota serialo žvaigždė pardavinėjama aukcione, jos kaina nuolat kinta. Šiuo metu didžiausia už automobilį pasiūlyta suma siekia 375 tūkst. dolerių (didžiausias galimas statymas – 975 tūkst. dolerių).

TAIP PAT SKAITYKITE: „Gelbėtojų“ žvaigždė Davidas Hasselhoffas nusipirko prabangią vilą Balyje: apžiūrėkite

Dramomis, tvirkinimais vaikystėje ir trumpomis santuokomis paženklintas Pamelos Anderson gyvenimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius