Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Drake'as pademonstravo sunkaus darbo vaisius: sporto salėje nusimetė marškinėlius

Užkaito ne tik Drake’as, nusimetęs marškinėlius po intensyvios bokso treniruotės. 34-erių reperio ištreniruotas kūnas patraukė ir jo sekėjų dėmesį.
Drake'as
Drake'as / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Drake'as

Instagrame atlikėjas pasidalijo nuotrauka, kurioje įamžinti jo sunkaus darbo vaisiai. Pozuodamas prieš veidrodį po bokso treniruotės, reperis nusimetė marškinėlius ir atidengė tatuiruotėmis papuoštą ištreniruotą kūną.

„Instagram“ (Champagnepapi nuotr.)/Reperis Drake'as
„Instagram“ (Champagnepapi nuotr.)/Reperis Drake'as

Nuotrauka netrukus išplito socialiniuose tinkluose su gerbėjų prierašais neva jie nė nenutuokė, ką reperis slepia po marškinėliais.

Jų akys krypo ir į Drake'o šukuoseną. „Billboard“ apdovanojimuose dešimtmečio atlikėju paskelbtas reperis širdelę plaukuose išsiskutinėjo itin laukiamo būsimo albumo „Certified Lover Boy“ garbei. Kad įrašinėja naujas dainas, Drake'as paskelbė dar pernai vasarą.

Albumas turėjo būti išleistas šių metų sausį, bet jo pristatymą teko atidėti dėl kelio operacijos, pranešė pats reperis.

Gerbėjai nekantrauja išgirsti ne tik naujausius reperio kūrinius, bet ir susipažinti su nauja jo širdies drauge. Pastaruoju metu privatus Drake’o gyvenimas stebimas lyg pro padidinamąjį stiklą, todėl vos reperis įsiamžino su savo makiažo ir plaukų stiliste Luisa Duran, tuoj pat pasklido kalbos, kad jie – pora.

Nepaisant apie artimus ryšius sufleruojančios nuotraukos merginos privačioje instagramo paskyroje, ji Drake’ą vadina „broliu“, o „Radar Online“ sakė, kad romantiškų santykių gandai tėra tik gandai.

Be to, praeitą savaitę paparacai atlikėją įamžino pasimatyme su paslaptinga moterimi Beverli Hilse. Jis taip pat poruojamas ir su priešo muzikiniame pasaulyje Kanye Westo buvusia sutuoktine Kim Kardashian.

Gegužės 22 d. Drake’as ir Kim dalyvavo britų finansininko Jamie Reubeno gimtadienio vakarėlyje. Jis taip pat pasirodė Kendall Jenner tekilos pristatyme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius