Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2022 10 02

Dvi Velso princesės: septyni būdai, kaip Catherine seka Dianos pėdomis

Po karalienės Elžbietos II mirties princo Williamo žmona Catherine tapo Velso princese. Prieš ją šį titulą turėjo tragiško likimo britų karališkosios šeimos narė princesė Diana, todėl nenuostabu, kad Velso princesė Catherine jau yra su ja lyginama. Nuo stiliaus iki vaikų auklėjimo – šios princesės kai kuriais atžvilgiais lyg du vandens lašai.
Velso princesė Catherine ir princesė Diana
Velso princesė Catherine ir princesė Diana / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Būti britų karališkosios šeimos nariu toli gražu nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti. 2011-aisiais prie jos prisijungusi Catherine Middleton turėjo išmokti prisitaikyti prie itin griežtų rūmų taisyklių ir išmokti elgtis kaip tikra princesė.

Tai padaryti jai nebuvo lengva – karališkosios šeimos biografas Andrew Mortonas aptarė, su kokiais iššūkiais susidūrė hercogienė ir kaip jie sutapo su kitos Velso princesės – princesės Dianos – sunkumais. A.Mortonas hercogienę gyrė dėl „itin apgalvotų“ veiksmų besimokant būti princese ir pastebėjo, kad būtent tuo ji labiausiai panaši į Dianą.

„Suprasti, ką reiškia būti karališkosios šeimos nariu, užtrunka nepaprastai ilgai. Suvokiau tai, stebėdamas šeimą daugybę metų. Catherine tai užtruko 10-12 metų. Ji buvo išties drovi, todėl išmokti kalbėti prieš auditoriją jai buvo iššūkis, bet manau, kad ji su tuo susitvarkė puikiai.

Ji man labai primena Dianą, kuriai taip pat tai buvo sudėtinga, ji turėjo išmokti, ką reiškia būti princese, ir tai užtruko jai kelerius metus“, – tinklalaidėje „Pod Save The Queen“ kalbėjo karališkosios šeimos biografas A.Mortonas.

„Scanpix“ nuotr./Princesė Diana ir karalienė Elizabeth II
„Scanpix“ nuotr./Princesė Diana ir karalienė Elizabeth II

Išskirtiniai būdo bruožai

Vienas iš geriausiai pastebimų Velso princesės Catherine panašumų į princesę Dianą – kūno kalba. Kūno kalbos ir elgesio ekspertas Darrenas Stantonas atskleidė savo įžvalgas apie tai, kokius charakterio bruožus Catherine perėmė iš prieš 25-erius metus žuvusios princesės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius