Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džinę „Hario Poterio“ filmuose vaidinusi B.Wright taps mama: su vyru A.Lococo laukiasi pirmagimio

Pastaruoju metu ne vienas „Hario Poterio“ filmų aktorius džiaugiasi pagausėjusiomis šeimomis. Neseniai tėčiu tapo pagrindinė serijos žvaigždė Danielis Radcliffe'as, o dabar pirmos atžalos laukiasi ir 32-ejų Bonnie Wright, visose aštuoniose juostose vaidinusi Džinę Vizli.
Bonnie Wright ir Andrew Lococo
Bonnie Wright ir Andrew Lococo / „Instagram“ nuotr.

Aktorė Bonnie Wright su vyru verslininku Andrew Lococo taps tėvais. Džiugią žinią apie pasaulį išvysiantį jų pirmagimį pora paskelbė instagrame.

Čia B.Wright paviešino jaukią gamtoje darytą nuotrauką. Joje aktorės sutuoktinis įamžintas uždėjęs rankas ant nėštukės pilvuko.

„Mes turėsime kūdikį! Labai džiaugiamės, kad galėsime dalytis su juo šia nuostabia žeme, – rašė Bonnie. – Kokia laukinė ir nuolanki kelionė yra nėštumas, transformuojantis, kad užleistų vietą naujai gyvybei. Andrew ir aš nekantraujame vėliau šiais metais išvysti savo kūdikį ir tapti tėvais.“

Primename, kad pora susituokė 2022-ųjų kovą, lauke vykusios vestuvių ceremonijos metu.

Šią žinią „Hario Poterio“ filmuose Džinę Vizli įkūnijusi aktorė pranešė pasidalijusi vaizdo klipu, kuriame su mylimuoju parodė vestuvinius žiedus.

„Buvo geriausia diena mano gyvenime. Ačiū mano vyrui“, – rašė ji.

B.Wright anksčiau buvo susižadėjusi su aktoriumi Jamie Campbellu Boweriu. Deja, sužadėtuvės truko vos metus – 2012 metais pora pasuko skirtingais keliais.

Vėliau Bonnie susitikinėjo su serialo „Glee“ aktoriumi Jacobu Artistu, dar vėliau – su verslininku Simonu Hammersteinu.

B.Wright išgarsėjo būdama 11 metų, kai suvaidino filme „Haris Poteris ir Išminties akmuo“. Džinės Vizli vaidmenį atlikusi aktorė pasirodė aštuoniuose šios franšizės filmuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius