Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Džiunglėse susižeidusi Ashley Judd pasidalijo gelbėjimo operacijos kadrais: ji truko 55 valandas

Holivudo žvaigždė Ashley Judd padėkojo susižeidusią ją išgelbėjusiems vietiniams Kongo žmonėms. Prieš kelias dienas 52-ejų aktorė instagrame pasidalijo vos blogai nesibaigusio įvykio, kai džiunglėse koją susilaužiusi ji, gerų žmonių padedama, buvo nugabenta į ligoninę, akimirkomis.
Aktorė Ashley Judd Kongo džiunglėse patyrė traumą
Aktorė Ashley Judd Kongo džiunglėse patyrė traumą / Vida Press ir „Instagram“ (Ashley Judd) nuotr.
Temos: 2 Kongas Holivudas

„Draugai. Jei ne mano broliai ir seserys iš Kongo, vidinis kraujavimas tikriausiai būtų mane pražudęs ir būčiau netekusi kojos, – rašė A.Judd po nuotraukų serija instagrame.

Pabudau su dėkingumo ašaromis, giliai sujaudinta kiekvieno, prisidėjusio kažkuo, kas suteikė gyvybės ir gelbėjo dvasią šioje alinančioje 55 valandų trukmės odisėjoje.“

Pasak aktorės, vienas jai padėjusių vietinių Dieumerci po sužalota koja pakišo savąją, kad net keturiose vietose lūžusi koja su pažeistais nervais kuo mažiau judėtų. Pats kuo mažiau judėdamas, ant drėgnos džiunglių žemės Dieumerci išsėdėjo penkias valandas – tiek užtruko sužeistos A.Judd ir jos komandos paieška, aktorę cituoja „People“.

Prieš pradedant moters perkėlimą į saugią vietą, jos sužalotos kojos pozicija turėjo būti šiek tiek pakoreguota. Už tai atsakingas buvo vyras, aktorės vadintas Papa Jeanu.

„Jis pasakė man, ką darys. Įsikandau į šaką. Laikiausi už Maudo. O Papa Jeanas užtikrintai pradėjo judinti mano lūžusius kaulus tol, kol šie atsidūrė tokioje padėtyje, kad galėčiau būti transportuojama. O aš šaukiau ir raičiausi iš skausmo“, – tęsė A.Judd ir pridūrė, kad šią „procedūra“ Papa Jeanas turėjo atlikti dukart.

Tada aktorė buvo paguldyta į hamaką primenančią nešyklę, kurią net tris valandas pasikeisdami iki artimiausio transporto nešė šeši vyrai. Nuo ten su Didieru ir Maradona, kurių vienas vairavo, o kitas laikė sužalotą koją, A.Judd motociklu važiavo dar šešias valandas.

Visa tai įamžinusiame instagramo įraše A.Judd dėkingumo negailėjo ir moterims, nuo jos šono nesitraukusioms tol, kol ji buvo išgabenta į ligoninę kitoje šalyje.

Pasak filmo „Divergentė“ žvaigždės, koją ji susilaužė užkliuvusi už parvirtusio medžio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius