-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 14

Ekspertinis žvilgsnis į „Oskarų“ stilių – išskyrė 21 žvaigždę: kuo ypatingi jų įvaizdžiai?

Kai į 95-uosiuos „Oskarų“ apdovanojimus atvyko pirmosios žvaigždės, „spalva“ jau buvo raktinis žodis, nes tradicinį raudonąjį kilimą pakeitė naujasis šampaninis kilimas.
95-ųjų „Oskarų“ geriausi įvaizdžiai
95-ųjų „Oskarų“ geriausi įvaizdžiai / „Scanpix“ nuotr.

Pradėjus rinktis nominantams ir kviestiniams svečiams, jų įvaizdžiai atspindėjo daugumą vaivorykštės spalvų: Angela Bassett atvyko vilkėdama violetinės, o Dwayne'as Johnsonas – rožinės spalvos rūbu. Cate Blanchett buvo mėlyna, Sandra Oh – oranžinė, o Fan Bing Bing – žalia. Spektrą papildė geltonos spalvos suknelės, kokią vilkėjo, pavyzdžiui, kostiumų dizainerė Ruth E.Carter, ir raudonos spalvos suknios, kokia, tarkim, puošėsi modelis Cara Delevingne.

Tačiau populiariausiu vakaro atspalviu galėtų būti laikoma būtent balta spalva: ją rinkosi Michelle Yeoh, Michelle Williams, Andrea Riseborough, Harry Shumas jaunesnysis, Paulas Mescalis, Emily Blunt ir Mindy Kaling. Jamie Lee Curtis, Ariana DeBose, Zoe Saldana ir Eva Longoria taip pat vilkėjo baltos spalvos drabužius, kai kurie iš jų išsiskyrė savo blizgesiu.

Atsakyti, kas renginyje, kuris iš esmės yra aprangos olimpiada, atrodė geriausiai, yra sudėtinga, nes visi atrodė žavingai. (Norint tuo įsitikinti, tereikia kartą pereiti per kilimo fotogaleriją). Tačiau 21 toliau pateikiamas įvaizdis turėjo kažką papildomo – daugiau blizgesio, individualumo ar įmantrumo (arba visus tris šiuos elementus), dėl ko išsiskyrė labiau nei dauguma kitų.

Cate Blanchett: santūriausia!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius