Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Eminemą įkvėpimas aplanko tualete

Reperis Eminemas išdavė, kad savo sceninį vardą Slim Shady sugalvojo sėdėdamas tualete, praneša pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Eminemas
Eminemas / „Scanpix“ nuotr.

Hito „Lose Yourself“ atlikėjui sėdint tualete yra gimę nemažai idėjų.

„Sėdėjau ant unitazo ir staiga užplūdo daug minčių. Tada ir šovė mintis taip pasivadinti. Tuo metu buvau liesas, tad pagalvojau, kad tai turi atspindėti slapyvardis. Susigalvojau sceninį vardą Slim Shady ir dar 20 žodžių, kurie su juo rimuojasi. Tariau sau, kad tai puiki idėja ir nuėjau į kambarį toliau kurti“.

Eminemas, kurio autobiografinė knyga „The Way I Am“ šiandien pasirodė knygynų lentynose, papasakojo apie savo pasiryžimą keisti gyvenimą.

Hiphopo žvaigždė, kurio tikrasis vardas yra Marshallas Mathersas, buvo nuteistas už neteisėtą ginklo laikymą. Reperis jį turėjo per konfliktą, vykusį prie vieno naktinio klubo. 2001 metais jam už bausmę buvo skirtas lygtinis laisvės atėmimas metams ir viešieji darbai.

Apie apsisprendimą keistis Eminemas sakė: „Manau, kad tą nusprendžiau sėdėdamas „farų“ mašinoje. Tada sau tariau: „Nebegali taip elgtis, juk turi vaikų“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas