-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eminemo šeimoje – džiaugsmas: dukra Hailie Jade susižadėjo su mylimuoju Evanu McClintocku

JAV reperio Eminemo šeimoje – džiugi žinia: jo biologinė duktė Hailie Jade (27) susižadėjo su ilgamečiu mylimuoju Evanu McClintocku. Tinklalaidės „Just a Little Shady“ vedėjai jis pasipiršo po šešerių draugystės metų.
Eminemas ir jo dukra Hailie Jade su mylimuoju Evanu McClintocku
Eminemas ir jo dukra Hailie Jade su mylimuoju Evanu McClintocku / Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.

Eminemo dukros Hailie Jade ir Evano McClintocko draugystė – patikrinta laiko. Ją pora vasario 4-ąją perkėlė į naują lygį ir susižadėjo. Džiugią žinią Hailie Jade pirmadienį paskelbė socialiniuose tinkluose.

„Įprasto savaitgalio apibendrinimas... Myliu tave, Evanai“, – rašė Eminemo dukra.

Podkasto „Just a Little Shady“ vedėja su savo 3 milijonais sekėjų pasidalijo ir trimis ypatingos dienos nuotraukomis, įskaitant kadrą, kuriame E.McClintockas priklaupęs ant vieno kelio prašo jos rankos.

Sesers laime pasidžiaugė ir kita Eminemo dukra Alaina Marie Scott, kiek daugiau nei prieš metus susižadėjusi su mylimuoju Mattu Moelleriu.

„Negalėčiau labiau džiaugtis dėl judviejų. Nekantrauju kartu atversti šį gyvenimo skyrių“, – po Hailie Jade komentavo Alaina Marie Scott.

Hailie, kurios Eminemas susilaukė su buvusia žmona Kim, su E.McClintocku susitikinėja nuo 2016 m. Jiedu susipažino studijuodami Mičigano valstybiniame universitete, rašo „Daily Mail“.

Apie dukros Hailie Jade ir E.McClintocko santykius Eminemas trumpai užsiminė 2020 m. laidoje „Hotboxin' with Mike Tyson“, kur jo buvo paklausta, ar ji turi savo vaikų.

„Jokių vaikų neturi. Tik vaikiną. Jai sekasi gerai, – sakė jis apie dukrą, kuri jo dainose minima beveik dvi dešimtis kartų. – Ji tikrai leidžia man didžiuotis“.

Liepos mėnesį Hailie paskelbė apie savo naujos tinklalaidės, kurios pavadinimas yra nuoroda į 2000 m. Eminemo hitą „The Real Slim Shady“, pradžią.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius