-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Enrique Iglesias atskleidė, kaip pavadino savo naujagimę dukrą: vardas turi ir rusišką versiją

Neseniai trijų vaikų tėvu tapęs Enrique Iglesias (44) atskleidė, kokį vardą su mylimąja Ana Kurnikova išrinko naujagimei dukrai. „People“ atlikėjas užsiminė, kad mažiausią šeimos narę jie pavadino Mary.
Enrique Iglesias atskleidė trečio vaiko vardą
Enrique Iglesias atskleidė trečio vaiko vardą / Teodoro Biliūno ir „Instagram“ nuotr.

Vos prieš kelias savaites E.Iglesias ir A.Kurnikova oficialiose savo instagramo paskyrose pranešė susilaukę trečio vaiko. „Mano saulės spindulėlis 01.30.2020“, – po nuotraukomis, darytomis tik ką gimus dukrelei, rašė tėvai.

View this post on Instagram

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

View this post on Instagram

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Prieš daugiau nei dvejus metus dainininkui ir buvusiai rusų tenisininkei gimė dvyniai Nicholas ir Lucy. Sausio pabaigoje jie tapo vyresniais broliu ir seserimi mažajai Mary, kurią tėvai taip pat vadina Maša – rusiška vardo Mary versija.

„Instagram“ nuotr./Enrique Iglesias ir Ana Kurnikova su dvyniais
„Instagram“ nuotr./Enrique Iglesias ir Ana Kurnikova su dvyniais

„E! News“ su hito „Bailando“ atlikėju neseniai kalbėjo apie tai, ar tėvystė turi įtakos jo sėkmingai muzikinei karjerai.

„Žinoma, rašai (dainas) ir dažnai apie juos pagalvoji, bet nemanau, kad mano muzika gimus vaikams labai stipriai pasikeitė“, – sakė E.Iglesias.

Tačiau vienas dalykas tikrai pasikeitė – žmonių, gyvenančių po jo namų stogu, skaičius. Su „People“ dainininkas pasidalijo, kad, jo nuostabai, mažosios parsivežimas namo ir pristatymas Nicholasui bei Lucy buvo „labai sklandus“.

„Juos skiria dveji metai, tad truputį bijojau. Vis svarsčiau, kaip jie į ją reaguos? Taip pat turiu du šunis, tad namuose daug chaoso“, – pasakojo E.Iglesias.

15min primena, kad naujieną apie šį garsios šeimos pagausėjimą pirmasis pranešė E.Iglesias brolis Julio Iglesias jaunesnysis, kuris duodamas interviu Čilės radijo stočiai prasitarė, kad jau tapo brolio trečio vaiko dėde.

J.Iglesias iš žurnalisto sulaukė klausimo, ar jau gimė kūdikis, ir nedvejodamas atsakė, kad „taip“, bei pridūrė, jog brolis šiuo metu yra labai laimingas.

Žinia, jog romantiškų dainų atlikėjo E.Iglesias mylimoji laukiasi, pasklido iki gimdymo likus kelioms savaitėms. Ispanų leidinio „Hola!“ paparacai įamžino moterį su išryškėjusiu nėščiosios pilvuku jai su mylimuoju leidžiant laiką jachtoje.

Asmeninį gyvenimą E.Iglesias ir A.Kurnikova nuo viešumos itin slepia, tad žinia apie antrą nėštumą buvo išties netikėta. Tai atskleidusias fotografijas galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius