-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Enrique Iglesias ir Anos Kurnikovos santykiams grėsė pabaiga: mylimąją susigrąžino romantišku gestu

Ar pamenate aistra alsuojantį Enrique Iglesias dainos „Escape“ vaizdo klipą? Dainininkui jis labai svarbus dėl vienos priežasties – jį filmuojant jis susipažino su savo gyvenimo meile Ana Kurnikova. Pora kartu jau daugiau nei 18 metų, bet apie savo santykius juodu beveik nekalba. Tačiau neseniai E.Iglesias atskleidė vieną jųdviejų meilės istorijos detalę, dėl kurios poros likimas galėjo būti visiškai kitoks.
Ana Kurnikova ir Enrique Iglesias
Ana Kurnikova ir Enrique Iglesias / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Praeitą vasarą E.Iglesias koncerto Naujajame Meksike metu atskleidė, kad jo ir rusų teniso žvaigždės draugystė galėjo nutrūkti amžiams, jei ne viena daina. Pasirodo, A.Kurnikova buvo pasiruošusi užbaigti santykius su romantiškuoju atlikėju, tačiau jis, pasiryžęs susigrąžinti savo mylimąją, atliko jai dainą, rašo Hola.com.

„Kartą, tiksliau du, ji man pasakė „Gana. Viskas baigta“. Pamenu, ir tai yra tiesa, kad prašydamas atleidimo paskyriau jai šią dainą („Enamorado Por Primera Vez“)“, – koncerte kalbėjo atlikėjas.

Pasiklausykite E.Iglesias A.Kurnikovai skirtos dainos:

VIDEO: Enrique Iglesias - Enamorado Por Primera Vez

Daina pasiteisino, pora susitaikė ir yra laimingesnė nei kada nors anksčiau. Tai įrodo jų kartu praleistas laikas – daugiau nei 18 metų bei trys nuostabūs vaikai.

E.Iglesias ir A.Kurnikova pirmųjų atžalų susilaukė 2017-ųjų pabaigoje – jiems gimė dvynukai Lucy ir Nicholas, o 2020 metų sausio 30 d. – dar viena dukrelė Mary.

View this post on Instagram

⚡️⚡️⚡️

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Iki vaikų gimimo E.Iglesias asmeninio gyvenimo detalėmis dalijosi itin retai. Niekam jis nepasakojo net apie mylimosios A.Kurnikovos nėštumus. Tad pasirodžius informacijai apie porai gimusius dvynukus, o vėliau ir antrą nėštumą, šokiruotas buvo visas užsienio pramogų pasaulis ir juo besidomintys.

Vaizo klipas, kurio filmavimo aikštelėje užgimė A.Kurnikovos ir E.Iglesias meilė:

VIDEO: Enrique Iglesias - Escape

Žinant, kad pora kartu jau beveik du dešimtmečius, natūralu, jog vis dažniau jų teiraujamasi apie vedybas. Tokias kalbas paskatino ir prie A.Kurnikovos vardo instagrame prirašyta vyro pavardė.

Tiesa, tiek E.Iglesias, tiek A.Kurnikova anksčiau yra minėję kol kas santuokos nelaikantys būtinybe jųdviejų santykiuose.

„Niekada nemaniau, kad santuoka kažką pakeis, – 2012-aisiais “Parade„ pasakojo dainininkas. – Galbūt taip galvoju, nes mano tėvai išsiskyrę, bet nemanau, kad kažką galima pamilti stipriau, jei turi dokumentą.“

Požiūris į vedybas nepasikeitė ir apie jas atlikėjo pasiteiravus prieš porą metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius