Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Eurovizijos“ nugalėtoja Conchita Wurst atsisako senojo įvaizdžio – įsikūnijo į vyrišką personažą

2014-aisiais „Eurovizijoje“ nugalėjusios Conchitos Wurst pasirodymą „Rise Like a Phoenix“ prisimena daugelis. Tačiau panašu, kad tai jau praeitis – personažą įkūnijęs Thomas Neuwirthas (30) nusprendė pakeisti įvaizdį – naujausiame vaizdo klipe įkūnijo vyrišką personažą.
Conchita Wurst
Conchita Wurst / Klipo stopkadras ir „Scanpix“ nuotr.

2014-uosius atsimena visi, bent kiek besidomintys „Eurovizija“. Moters su barzda Conchitos Wurst personažas tą kartą įstrigo daugeliui. Vieniems dėl drąsos, kitiems dėl neįprasto įvaizdžio. Būtent šie du dalykai ir padėjo Conchitai Wurst nugalėti konkurse.

„Tai buvo ne tik mano, bet ir tų, kurie tiki tolerancijos ir pagarbos ateitimi, pergalė“, – po konkurso komentavo drag karalienė Conchita Wurst.

Tačiau panašu, kad Conchitos personažo nebeliko, o tiksliau, jis transformavosi. Ją įkūnijęs Thomas Neuwirthas naujame vaizdo klipe pristatė vyro personažą. Užsienio žiniasklaida tokį įvaizdį jau spėjo pakrikštyti labai dramatišku.

VIDEO: Conchita Wurst - Hit Me (Official Video)

Trumpi pilkšvi plaukai, išraiškingos akys, laisvas aprangos stilius ir nesikeičiantis išvaizdos akcentas – vešli barzda, tik šį kartą pilkšvos spalvos. Visa tai kuria kiek neįprastą ir naują vyrišką stilių.

15min primena, kad praėjusių metų pradžioje Conchita Wurst prisipažino, kad jau ne vienerius metus yra užsikrėtusi ŽIV. Viešai apie slepiamą ligą prabilti paskatino buvusio vaikino grasinimai istoriją paviešinti.

„ŽIV infekuota esu jau daugelį metų. Tai, tiesą sakant, neskirta viešumai, bet mano buvęs vaikinas pagrasino paviešinti šią privačią informaciją, o aš niekada neleisiu niekam gąsdinti manęs ir daryti įtaką mano gyvenimui dėl šito“, – tą kartą socialiniame tinkle rašė Conchita Wurst.

Tai ne pirma Conchitos Wurst transformacija – praėjusių vasaros pradžioje tamsius plaukus ji buvo pakeitusi šviesiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius