Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eva Longoria Los Andžele vaikštinėjo šmėkliškais paakiais (nuotraukos)

Kartais net dailiausios aktorės sugeba veidą sugadinti netinkamu makiažu. Pavyzdžiui, Eva Longoria, kuri, matyt, nepažiūrėjusi veidrodyje, vakarienės nuėjo baltais paakiais.
Eva Longoria
Eva Longoria. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Eva Longoria

„Nusivylusių namų šeimininkių“ aktorė, neseniai paskelbusi apie skyrybas su sutuoktiniu krepšininku Tony Parkeriu, „nelaimingų paakių vakarą“ nutarė pavakarieniauti su kolega aktoriumi Kevinu Connolly.

Tiesa, pati to nenorėdama E.Longoria atrodė gana šmėkliškai. Kaip spėjo Dailymail.co.uk žurnalistai, 35-erių aktorė veikiausiai padaugino maskuojamojo pieštuko, todėl jos paakiai ir atrodė nenatūraliai balti. Keista tik tai, kad jos vakarienės bičiulis, ilgametis draugas K.Connolly vakarienės metu kompanjonei nepasakė, kad jai kažkas ne taip – E.Longoria iš restorano išėjo tokiais pat baltais paakiais. Žinoma, atsirado juokaujančių internautų, neva moteris taip ir norėjo atrodyti.

Kaip atrodė E.Longoria pabalusiais paakiais, pamatyti galite paspaudę čia.

Pastaruoju metu E.Longoria siejama su aktorės Penelopes Cruz jaunesniuoju broliu Eduardo Cruzu. Jis yra ispanų dainininkas ir kompozitorius. Tačiau aktorės atstovai tokias kalbas neigė tvirtindami, kad jiedu – tik draugai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius