Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filipui Kirkorovui Moldovoje liepta apsigręžti: neatitiko užsienio piliečio sąlygų

Rusijos terorą prieš Ukrainą palaikančiam rusų atlikėjui Filipui Kirkorovui – nemalonumai Moldovoje. Į šalies teritoriją atvykusiam dainininkui liepta atsigręžti. Jį pasitikę pasieniečiai Filipui paaiškino, kad jis „neatitinka užsienio piliečių patekimo į šalį sąlygų“.
Filipas Kirkorovas
Filipas Kirkorovas / Scanpix nuotr. / Scanpix nuotr.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį žymusis rusų atlikėjas Filipas Kirkorovas privačiu reisu atskrido į Moldovos miestą Kišiniovą lėktuvu iš Stambulo.

Prieš atvykdamas į Moldovą jis lankėsi Rusijos okupuotoje Ukrainos dalyje, dalyvavo pokalbiuose su rusų kariais, juos vadino „didvyriais“ ir rengė ten koncertus.

Atvykęs į Moldovos oro uostą, Filipas nukeliavo į pasienio kontrolės posto VIP svečių salą. Čia jam pasieniečiai pranešė, kad visgi į Moldovos teritoriją įžengti jis negalės, nes jis neatitinka užsienio piliečių patekimo į šalį sąlygų“.

Scanpix nuotr. /Filipas Kirkorovas
Scanpix nuotr. /Filipas Kirkorovas

„Vadovaudamasi nustatytais protokolais, Moldovos pasienio policija nustatė, kad Filipas Kirkorovas nesilaikė valstybės sienos kirtimo sąlygų“, – rašoma Moldovos policijos išplatintame pareiškime.

Moldovos policija „Interfaks“ nurodo, jog F.Kirkorovas minimas baudžiamojoje byloje prieš vieną iš vietos politikių. Jam pateikti įtarimai dėl neteisėto partijos „Šor“ finansavimo.

Primename, kad F.Kirkorovui dėl jo dalyvavimo Kremliaus politikoje ir pritarimo Rusijos agresijai Ukrainoje draudžiama atvykti ir į Lietuvą.

F.Kirkorovas didžiuodamasis Rusijos valdžia nuolatos lankosi ir koncertuoja Rusijos neteisėtai aneksuotame Krymo pusiasalyje. Taip jis siekia sąmoningai neigti Ukrainos teritorinį integralumą ir suverenitetą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius