Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmo „Ponia Dautfajė“ vaikai – neatpažįstami: susitiko po 30-ies metų

Po trisdešimties metų susitiko garsiajame juostoje „Ponia Dautfajė“ vaikus vaidinę aktoriai Lisa Jakub, Matthew Lawrence'as ir Mara Wilson. Jie su nostalgija prisiminė darbą devintojo dešimtmečio klasikiniame filme, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Robinas Williamsas.
„Ponia Dautfajė“
„Ponia Dautfajė“ / Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.

Praėjus trisdešimčiai metų po kultinio klasikinio devintojo dešimtmečio filmo „Ponia Dautfajė“ premjeros, jame matomi žavūs vaikai yra visiškai neatpažįstami, rašo mirror.co.uk.

Legendinė komedija, kurioje pagrindinį vaidmenį sukūrė dabar jau miręs aktorius Robinas Williamsas, dienos šviesą išvydo 1993 m. ir iš karto tapo hitu, populiariu ir šiandien.

R.Williamsas šiame filme vaidino Danielį Hilliardą, kuris persirengia senute ponia Dautfajė. Tokį sprendimą personažas priima po to, kai jo žmona Miranda (akt. Sally Field) su juo išsiskiria ir apriboja galimybę matytis su vaikais tik kartą per savaitę.

„Scanpix“ nuotr./Robinas Williamsas ir Mara Wilson
„Scanpix“ nuotr./Robinas Williamsas ir Mara Wilson

Todėl persikūnija į vyresnio amžiaus damą, kad taptų savo vaikų aukle. Miranda ir jo vaikai Lidija, Krisas ir Natalija to nežino, todėl galiausiai tai sukelia daug smagių akimirkų žiūrovams.

Vis dėlto, kas nutiko tiems trims vaikams, vaidinusiems filme? Po beveik 30-ies metų nuo filmo pasirodymo, Lisa Jakub, vaidinusi vyriausią giminaitę Lydia, Matthew Lawrence'as, vaidinęs Chrisą, ir Mara Wilson, kuri filme įkūnijo Natalie, susitiko tam, kad dar kartą papozuotų bendrai „šeimos“ nuotraukai.

Nepaisant to, kad talentingoji trijulė šiuo metu išsiskirsčiusi į skirtingas sritis, prieš daugelį metų susipažinę filmo „Ponia Dautfajė“ filmavimo aikštelėje, jie reguliariai laisvalaikiu susitinka ir iki šiol.

Pasirodo, Lisa, kuriai yra 43 metai, dabar dirba jogos mokytoja, pranešėja ir rašytoja, net išleido autobiografinę knygą „You Look Like That Girl“.

Vaikystėje vaidinusi aktorė buvo prieštaringai vertinama, kai gavo Lidijos vaidmenį.

„Vida Press“ nuotr./Lisa Jakob
„Vida Press“ nuotr./Lisa Jakob

Nepaisant to, paauglystėje ji sėkmingai tęsė aktorės karjerą, o praėjus dvejiems metams po „Ponios Dautfajė“ vaidino kitame garsiame filme „Nepriklausomybės diena“.

Lisa baigė aktorės karjerą būdama 22 metų.

Vida Press nuotr./Matthew Lawrence'as
Vida Press nuotr./Matthew Lawrence'as

Tuo metu Matthew filme suvaidino vidurinįjį vaiką Chrisą.

Išgarsėjęs vaidmeniu filme „Ponia Dautfajė“, Matthew, kuriam dabar taip pat 43-eji, kartu su tikraisiais broliais ir seserimis 1995-1997 m. vaidino televizijos seriale „Broliška meilė“.

Vėliau aktorius pasirodė 2002 m. filme „Karšta mergina“, o pastaruoju metu, 2011-2014 m., vaidino savo brolio sukurtame komiškame seriale „Melisa ir Džojus“.

O Mara, kuriai šiuo metu 34 metai, labiausiai tapo žinoma po to, kai suvaidino Roaldo Dahlo kūrinio „Matilda“ ekranizacijoje.

Padariusi 12 metų pertrauką nuo vaidybos po mylimos mamos mirties, 2018 m. Mara buvo grįžusi į ekraną televizijos seriale „Big Hero 6“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius