-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmuojant paskutinę „Absoliutaus blogio“ dalį žuvo komandos narys Ricardo Cornelius

Paskutinę „Absoliutaus blogio“ („Resident Evil“) dalį persekioja skaudžios nelaimės: vienai filme vaidinusiai kaskadininkei po traumos amputuota ranka, o dabar paaiškėjo, kad filmavimo aikštelėje žuvo ir joje dirbęs Ricardo Cornelius.
Filmuojant paskutinę „Absoliutaus blogio“ dalį žuvo komandos narys Ricardo Cornelius
Filmuojant paskutinę „Absoliutaus blogio“ dalį žuvo kaskadininkas Ricardo Cornelius / Kadras iš filmo ir „Facebook“ nuotr.

Kaip rašo „Entertainment Weekly“, 34-erių Ricardo Cornelius žuvo gruodžio 3-iąją Pietų Afrikoje ruošiant aikštelę filmavimui, kai ant jo užriedėjo ir prispaudė šarvuotis, kuris buvo netinkamai pritvirtintas prie platformos.

Žmonės.lt primena, kad prieš pat Kalėdas į dienos šviesą išlindo žinia, kad dar rugsėjo mėnesį sunkią traumą „Absoliutaus blogio“ filmavime patyrė kaskadininkė Olivia Jackson, kuriai po nelaimės teko amputuoti ranką.

Pietų Afrikos portalui IOL Ricardo Cornelius našlė 26-erių Shafiefa sakė vis dar nesuvokianti, kaip įvyko jos vyro gyvybę nusinešusi tragedija. Jauna moteris tikina, kad nelaimės dieną jai paskambino jos vyro kolega ir tepasakė, kad jis susižeidė, tačiau nuramino, kad tai nieko rimto ir nėra pagrindo nerimauti.

„Facebook“ nuotr./Shafiefa Cornelius ir Ricardo Cornelius
„Facebook“ nuotr./Shafiefa ir Ricardo Cornelius

Tačiau nuvykusią į ligoninę jauną moterį ištiko šokas: jos vyro širdis buvo sustojusi, bet medikams pavyko jį atgaivinti, jo plaučiai visiškai suploti, jis visas buvo pasruvęs kraujais ir jo gyvybę palaikė tik aparatai. Po kelių valandų vyras ligoninėje mirė.

Niekas iš vadovų net nesusisiekė su manimi paaiškinti, kas įvyko

Našle po vos 10 mėnesių trukusios santuokos likusi moteris sakė, kad kompanija, kurioje dirbo jos vyras, sunkią akimirką parėmė ją finansiškai, tačiau „jokie pinigai nesugrąžins man vyro“. Bet iki šiol niekas iš „Absoliutaus blogio“ kūrėjų su ja nesusisiekė ir nei paaiškino, kas nutiko, nei pareiškė jai užuojautą.

„Niekas negali man pasakyti, kas nutiko. Jo kolegos, su kuriais kalbėjausi, užblokavo mano telefono numerį. Niekas iš vadovų net nesusisiekė su manimi paaiškinti, kas įvyko. Visą tą laiką aš pati darausi savas prielaidas“, – su apmaudu kalbėjo vyro netekusi moteris.

Dėl šio įvykio policijoje pradėtas tyrimas. 

„Absoliutų blogį“ kurianti kino kompanija „Constantin Film“ išplatino viešą pareiškimą dėl šios nelaimės: „Mes visi esame labai šokiruoti ir nuliūdę dėl šios tragiškos nelaimės, kurios niekas negalėjo sukontroliuoti. Mūsų mintys ir maldos yra su jo šeima“.

Šiuo metu filmuojama „Absoliutaus blogio“ dalis kino teatrus pasiekti turėtų 2017-ųjų sausį.

„Facebook“ nuotr./Ricardo Cornelius žmona prie jo kapo
„Facebook“ nuotr./Ricardo Cornelius žmona prie jo kapo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius