Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

FTB išteisino Bradą Pittą dėl blogo elgesio su sūnumi

Po atlikto tyrimo Bradas Pittas buvo išteisintas dėl įtarimų, kad per ginčą lėktuve skrydžio metu blogai elgėsi su vienu iš savo vaikų, antradienį paskelbė Federalinis tyrimų biuras (FTB).
Angelina Jolie ir Bradas Pittas su visais vaikais (2011 m.)
Angelina Jolie ir Bradas Pittas su visais vaikais (2011 m.) / Vida Press nuotr.

Įtarimai buvo susiję su numanomu incidentu rugsėjo mėnesį, šeimai skrendant iš Prancūzijos į Los Andželą. Esą buvo kilęs ginčas su jo 15-mečiu sūnumi Maddoxu; Brado Pitto žmona Angelina Jolie tvirtino, kad aktorius smogė berniukui.

„Reaguodamas į pareiškimus, padarytus po pono Brado Pitto ir jo vaikų skrydžio, FTB patikrino aplinkybes ir toliau tyrimo nebetęs, – sakoma FTB pareiškime. – Jokie kaltinimai nebuvo pateikti.“

Tai jau antras Brado Pitto apgynimas dėl minimo incidento – prieš dvi savaites aktorių išteisino Los Andželo socialiniai darbuotojai, apklausę sutuoktinius, jų vaikus ir liudininkus.

41 metų Angelina Jolie rugsėjo mėnesį pateikė skyrybų prašymą, kuriame nurodo nesutaikomus skirtumus. Ji siekė viena gauti visas šešių poros vaikų globos teises.

Bradas Pittas palaiko ryšius su visais šešiais vaikais ir siekė bendrų teisinių bei fizinių globos teisių.

„Scanpix“/AP nuotr./Bradas Pittas
„Scanpix“/AP nuotr./Bradas Pittas

Pagal laikiną poros susitarimą dėl globos, kuriam tarpininkavo Los Andželo apygardos vaikų ir šeimos reikalų departamentas ir kuris neseniai buvo pratęstas, jo susitikimus su vaikais prižiūri specialistas.

Pagal susitarimą Angelina Jolie fiziškai globoja vaikus, kurių trys, tarp jų – Maddoxas, yra įvaikinti. Vaikai su motina gyvena nuomojame name Los Andžele.

Pirmojo ryškumo Holivudo žvaigždės Bradas Pittas ir Angelina Jolie susituokė prieš dvejus metus Prancūzijoje, tačiau pora buvo nuo 2004 metų.

Brado Pitto atstovas atsisakė komentuoti naujausius pranešimus.​

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius