Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolo legendai Neymarui gimė antra atžala: atskleidė vardą ir pasidalino pirmaisiais kadrais

Brazilijos futbolo žvaigždė Neymaras ir jo mylimoji modelis Bruna Biancardi pasidalino smagia žinia – penktadienį porai gimė dukra.
Neymaras ir jo mylimoji
Neymaras ir jo mylimoji / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Futbolas Neymaras

„Mūsų gyvenimus papildė Mavie. Sveika atvykusi, dukra! Tu jau labai mylima… Dėkojame, kad pasirinkai mus“, – savo socialiniame tinkle „Instagram“ dalinosi pora.

Neymaras jau turi dvylikametį sūnų, kurio susilaukė su buvusia mergina Carolina Dantas. Apie bendrą vaiką su Bruna futbolininkas pranešė šių metų balandžio mėnesį.

Nėštumui paskelbti jie taip pat pasirinko „Instagram“ platformą. Tuomet pora rašė: „Mes svajojame apie gyvenimą su tavimi ir planuojame tavo gimimą. Žinok, kad esi čia, kad įprasmintum mūsų meilę ir praskaidrintum mūsų dienas.“

„Tu ateisi į gražią šeimą, kurioje turėsi brolį, senelius, dėdes ir tetas. Visi jie tave jau be galo myli! Sūnau (arba dukra), atvyk greit, nes nekantraujame tave sutikti“, – toliau įraše mintis dėstė garsi pora.

Neymaras ir B.Biancardi apie savo draugystę pranešė 2022 metų pradžioje, tačiau tų pačių metų vasarą išsiskyrė. Vėliau jie susitaikė ir panašu, kad tapo neišskiriami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius