Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Hadid ir Z.Malikas – nebe pora: išsiskyrė po modelio mamos ir atlikėjo konflikto

Modelis Gigi Hadid (26) ir atlikėjas Zaynas Malikas (28) suka skirtingais keliais. Tai užsienio žiniasklaidai patvirtino ne vienas porai artimas šaltinis.
Zaynas Malikas ir Gigi Hadid
Zaynas Malikas ir Gigi Hadid / Vida Press nuotr.

„Šiuo metu jie ne drauge, tačiau tebėra tokie pat geri tėvai, – People.com sakė Hadidų šeimos bičiulis. – Jie dalijasi tėvystės pareigomis. Yolanda, žinoma, labai saugo Gigi. Savo dukrai ir anūkei ji nori tik geriausio.“

Teigiama, kad būtent dėl nesutarimų tarp modelio motinos ir jos žento pora nutraukė romantiškus santykius. Dar anksčiau TMZ pranešė, kad Gigi Hadid motina Yolanda policijoje parašė pareiškimą prieš dukters mylimąjį Zayną Maliką, kuris neva prieš moterį pakėlė ranką. Šiuos „melagingus kaltinimus“ atlikėjas „atkakliai“ neigia.

Tviteryje pasidalytame pranešime Zaynas Malikas rašė norintis sukurti „vietą, kuri privatūs šeimos reikalai neaptarinėjami pasauliniu mastu ir nėra smulkiai nagrinėjami“. Jis pridūrė, kad incidentas „turėjo būti ir vis dar yra privatus reikalas“.

Vida Press nuotr./Gigi Hadid ir Zaynas Malikas su dukra
Vida Press nuotr./Gigi Hadid ir Zaynas Malikas su dukra

15min primena, kad Gigi Hadid ir Zaynas Malikas dukters Khai susilaukė pernai rugsėjį.

Tarp modelio ir buvusio „One Direction“ nario šilti jausmai, kaip teigiama, įsiplieskė dar 2015 m., o kalbos apie naują porą pradėjo sklisti tų metų lapkritį, kai juodu drauge išėjo iš Amerikos muzikos apdovanojimų vakarėlio.

Santykius pora įamžino ne viename bendrame projekte. Iš pradžių Gigi Hadid nusifilmavo mylimojo dainos „Pillow Talk“ vaizdo klipe, po to pora įsiamžino „Vogue“ žurnalo fotosesijoje, o dar vėliau jie pozavo ir viršeliui.

Su santykių išbandymais porai teko susidurti ir anksčiau. Ne kartą išsiskyrę, jiedu vėl atnaujindavo romaną, o štai pernai porai gimė ir pirmoji atžala.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius