-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 11 30

G.Žickytė – vienintelė lietuvė, kalbinusi H.Kissingerį: apie jų nuotrauką, lauktuves ir sužavėjusį „Šuolį“

Ketvirtadienį pasaulį pasiekė žinia apie buvusio Jungtinių Valstijų valstybės sekretoriaus ir patarėjo nacionalinio saugumo klausimais Henry Kissingerio mirtį. Režisierė Giedrė Žickytė yra vienintelė lietuvė, kuriai pavyko pakalbinti šią istorinę asmenybę.

Pasikalbėti su H.Kissingeriu lietuvių režisierei pavyko prieš penkerius metus, kuomet ji dirbo su savo 2020-aisiais išleistu filmo „Šuolis“. Portalas 15min.lt pakalbino G.Žickytę apie susitikimo su legendiniu diplomatu užkulisius.

„Mano pažintis su H.Kissingeriu truko apie porą valandų, man tekę filmuoti daug įvairiausių situacijų ir žmonių, tačiau šis filmavimas buvo tikrai įsimintinas. Pradedant vien jau tuo, kad tai yra pasaulinio lygio žvaigždė ir net gi galima pasakyti, kad tai labai jautėsi. H.Kissingeris skleidė tokią nepaprastai stiprią energiją. Kai jis tik įdėjo į kambarį, pasijautė, kad tai labai stiprus žmogus, tiesiog jauti lyg aplinkui save jis valdo visą situaciją“, – prieš penkerius metus vykusio interviu aplinkybes prisiminė G.Žickytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius