-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybės „rekordininkės“: jos skyrėsi ir taikėsi, bet santykių išsaugoti taip ir nepavyko

Tai drauge, tai atskirai. Tai vėl kartu leidžia laiką, tai, žiūrėk, jau pakuojasi daiktus ir išsikrausto. Santykių ir santuokos krizių neišvengia ir žvaigždės, kai kurios jų jas išgyvena net kelis kartus. Štai keletas užsienio žvaigždžių porų, kurioms bendros laimės susikurti taip ir nepavyko, nors po likimo mestų iššūkių taikėsi ne kartą.
Jude'as Law, Sienna Miller, Chrisas Evansas, Jenny Slate, Benas Affleckas, Jennifer Garner
Jude'as Law, Sienna Miller, Chrisas Evansas, Jenny Slate, Benas Affleckas, Jennifer Garner / Vida Press nuotr.

Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas

Ši pora pirmą santykių krizę išgyveno dar 2009-aisiais, atšaukę ketverių metų trukmės sužadėtuves. 2010-aisiais juodu vienas kitą vėl vadino sužadėtiniais, susituokė ir susilaukė dviejų atžalų, rašo „Elle“.

Antrą kartą ant skyrybų slenksčio M.Fox (34 m.) ir B.Austinas Greenas (47 m.) atsidūrė 2015 metais. Pora net buvo pasirašiusi skyrybų dokumentus, tačiau po metų jiems gimė trečias vaikas ir aktoriai nusprendė pabandyti išsaugoti šeimą, 2019-aisiais pateikus prašymą nutraukti skyrybų procesą.

Deja, to nepakako, nes šių metų gegužę B.Austinas Greenas patvirtino su savo vaikų motina M.Fox nusprendęs išsiskirti.

„Scanpix“/AP nuotr./Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas
„Scanpix“/AP nuotr./Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas

Chrisas Evansas ir Jenny Slate

Filmo „Gifted“ aikštelėje susipažinę aktoriai susitikinėti pradėjo 2016-aisiais, bet po metų jie išsiskyrė. Ši žinia ir buvusių mylimųjų santykiai užsienio žiniasklaidoje buvo itin aptarinėjami, kas labai nepatiko J.Slate (38 m.).

Neilgai trukus juodu pradėjo flirtuoti tviteryje ir, kaip teigiama, po kelių mėnesių Ch.Evansas (39 m.) ir J.Slate vėl drauge leido laiką – apie tai išdavė aktoriaus paviešintas vaizdo įrašas, kurio fone girdėjosi J.Slate juokas.

2018 metų pradžioje pasklido kalbos apie sužadėtuves, tačiau vestuvių sulaukti porai nepavyko – kovą Ch.Evansas „The New York Times“ patvirtino, kad jis ir J.Slate kuria atskirus gyvenimus.

Vida Press nuotr./Jenny Slate ir Chrisas Evansas
Vida Press nuotr./Jenny Slate ir Chrisas Evansas

Selena Gomez ir Justinas Bieberis

Kaip pora šie jaunuoliai debiutavo ant „Vanity Fair“ vakarėlio raudono kilimo dar 2011 metais. Nors tuo metu S.Gomez (28 m.) ir J.Bieberis (26 m.) buvo tituluojami romantiškiausia pora, tai truko neilgai – 2012 metų pabaigoje jų romanas baigėsi.

Tačiau po poros metų, 2014-ųjų rugsėjį, dainininkai vėl pastebėti drauge leidžiantys laiką, tiesa, tai tęsėsi vos porą mėnesių.

2018 metams įsibėgėjant atrodė, kad tarp S.Gomez ir J.Bieberio vėl užgimė jausmai – paparacai juodu ne kartą įamžino drauge viešumoje, bet jiems nespėjus įsiplieksti vėl pranešta, kad santykiai nutrūko. Šįkart visiems laikams.

Ir tai S.Gomez patvirtino išleisdama dainą „Lose You To Love Me“, kurioje neva apdainuojami nepastovūs santykiai būtent su J.Bieberiu.

Pasiklausykite jos:

VIDEO: Selena Gomez – „Lose You To Love Me“

Jude’as Law ir Sienna Miller

Dar viena garsių aktorių pora, neįveikusi likimo jiems skirtų išbandymų – J.Law (47 m.) ir S.Miller (38 m.).

Filmo „Afie“ aikštelėje 2003-aisiais susipažinę aktoriai jau po metų šventė sužadėtuves. Bet vestuvių pora iškelti nespėjo, mat J.Law 2005 metais įsivėlė į garsųjį neištikimybės skandalą – buvo prigautas su aukle, rašo „Elle“.

Išsiskyrę, santykius trumpam atnaujino 2009-ųjų gruodį ir, kaip buvo rašoma, net ketino drauge apsigyventi. Bet ilgu ir laimingu gyvenimu pasidžiaugti juodu progos neturėjo – 2011-aisiais jų santykiai nutrūko visiems laikams.

Vida Press nuotr./Sienna Miller ir Jude'as Law (2010 m.)
Vida Press nuotr./Sienna Miller ir Jude'as Law (2010 m.)

Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas

Pernai vasaros pabaigoje žinia apie M.Cyrus (27 m.) ir L.Hemswortho (30 m.) skyrybas nukrito lyg iš giedro dangaus – juk vos prieš aštuonis mėnesius jie buvo atšokę vestuves. Tačiau dar prieš susituokdami jie ne kartą skyrėsi ir taikėsi.

Susipažinę 2009-aisiais, kaip pora M.Cyrus ir L.Hemsworthas debiutavo 2010-aisiais. Po poros metų juodu pranešė susižadėję, bet 2013-ųjų rugsėjį pora jas atšaukė ir išsiskyrė.

Susitaikę, 2018-ųjų gruodį jie iškėlė slaptas vestuves, na, o kaip baigėsi šių dviejų žinomų žmonių istorija, jūs jau žinote.

„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas
„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas

Kourtney Kardashian ir Scottas Disickas

Ši viena daugiausiai kartų taikytis ir skirtis bandžiusi pora – bene garsiausia. K.Kardashian (41 m.) ir S.Disickas (37 m.) susipažino vakarėlyje 2006-aisiais. Atrodė, kad poros santykiai klostosi puikiai, kol praėjus trejiems metams paaiškėjo, jog S.Disickas susirašinėjo su kita moterimi.

Atleidusi jam, K.Kardashian susitaikė su S.Disicku ir pastojo. 2011-aisiais moteris sulaukė pasiūlymo tekėti, bet jį atmetė.

2014-ųjų gruodį K.Kardashian ir S.Disickas jau turėjo tris bendras atžalas, bet 2015-aisiais išsiskyrė. Po poros metų S.Disickas dar kartą bandė pasipiršti, tačiau ir tada K.Kardashian pasakė „ne“.

Šiuo metu juodu tik drauge augina vaikus – jokie romantiški jausmai K.Kardashian ir S.Disicko nesieja. Tačiau tikimybė, jog kada nors išgirsime apie vėl kaip pora laiką leidžiančius K.Kardashian ir S.Disicką, išlieka.

AOP nuotr./Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian
AOP nuotr./Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian

Benas Affleckas ir Jennifer Garner

Oficialiai pora aktoriai B.Affleckas (48 m.) ir J.Garner (48 m.) tapo 2004-aisiais, o po metų – ir vyru bei žmona.

Drauge pragyvenus dešimtmetį, susilaukus trijų vaikų, pora pranešė apie skyrybas, tačiau paskutinių parašų ant santuoką nutraukiančių dokumentų nepadėjo, mat 2016-aisiais pasirodė pranešimai, jog juodu, lankydami poroms skirtą terapiją, bando išsaugoti šeimą.

Deja, nepadėjo net ir ji ir 2018-ųjų spalį aktoriai oficialiai išsiskyrė.

Cardi B ir Offest

Na ir naujausia santuokos krizę išgyvenanti pora – reperiai Cardi B (27 m.) ir Offset (28 m.).

Atlikėjai šeimą sukūrė 2017-aisiais, tačiau po metų Cardi B pranešė, jog juodu skiriasi. Priežastis – Offset buvo neištikimas.

Reperiui viešai atsiprašius, pora nusprendė pabandyti išsaugoti šeimą dėl jųdviejų dukros Kulture (2 m.). Tačiau gruodį pasklido naujos kalbos apie tai, kad sutuoktinis vėl pasuko į kairę.

Neapsikentusi išdavysčių ir to, kad Offset nepasimokė iš savo klaidų, Cardi B pateikė prašymą nutraukti santuoką.

„Scanpix“ nuotr./Cardi B ir Offsetas
„Scanpix“ nuotr./Cardi B ir Offsetas

DAUGIAU APIE TAI SKAITYKITE ČIA: Cardi B skiriasi su reperiu Offset: nebeiškentė pakartotinių išdavysčių

TAIP PAT SKAITYKITE: A.Pugačiova ir M.Galkinas parodė, kad apie skyrybas pora negalvoja: pasidalijo šmaikščiu kadru

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius