-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Superherojus suvienysiančioje „Teisingumo lygoje“ – 3 „Oskarų“ laimėtojai ir 4 nominantai

Lapkričio 17 diena taps tikra švente komiksų ir filmų apie superherojus gerbėjams – kino teatruose pasirodys ilgai lauktas ir, galima sakyti, legendomis apipintas nuotykių veiksmo filmas „Teisingumo lyga“ („Justice League“).
Ray Fisheris, Ezra Milleris, Benas Affleckas, Gal Gadot ir Jasonas Momoa filme „Teisingumo lyga“
Ray Fisheris, Ezra Milleris, Benas Affleckas, Gal Gadot ir Jasonas Momoa filme „Teisingumo lyga“ / Kadras iš filmo

Čia ne tik matysime beveik visus garsiausius superherojus vienoje vietoje, bet ir įspūdingą aktorių žvaigždyną: Beną Afflecką, Gal Gadot, Jesse'į Eisenbergą, Henry Cavillą, Amy Adams ir kt.

„Filme surinkta tikra superkomanda – trys „Oskarų“ laimėtojai: Benas Affleckas, Jeremy Ironsas, J.K. Simmonsas ir net keturi nominantai – Amy Adams, Willemas Dafoe, Diane Lane, Jesse'is Eisenbergas. Tad reginys bus pribloškiantis – galėsite mėgautis ir scenarijaus vingiais, ir profesionalia vaidyba“, – sako režisierius Zackas Snyderis.

„Filme pamatysime visai kitokį Betmeną. Anksčiau jis buvo kupinas pagiežos Supermenui, o čia jis labiau heroiškas, stengiasi išgelbėti žmones ir suburti komandą, kuri išgelbėtų pasaulį“, – apie savo herojų pasakojo Benas Affleckas.

Tokių kino hitų kaip „300“, „Žmogus iš plieno“ bei „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“ kūrėjo Zacko Snyderio režisuotoje juostoje pamatysime, kas vyksta po to, kai žūva Supermenas.

Nesavanaudiškas ir didvyriškas Supermeno pasiaukojimas gėrio vardan grąžino Betmeno tikėjimą žmonija. Praėjus keliems mėnesiams po tragiškai pasibaigusio jo ir Supermeno susirėmimo („Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“), kaltės graužiamas Briusas Veinas (aktorius Benas Affleckas) gauna progą ištaisyti savo padarytą klaidą. Žmonijai grasinti ima naujas paslaptingas priešas ir jo vedama demonų armija.

Kadras iš filmo/Filmas „Teisingumo lyga“
Kadras iš filmo/Filmas „Teisingumo lyga“

Supratęs, kad vienas naujos grėsmės neatrems, Betmenas ima rinkti kitus superherojus, kad kartu užkirstų kelią galingajam priešininkui. Šalia Briuso Veino stoja Nuostabioji Moteris (Gal Gadot), Akvamenas (Jasonas Momoa), Blyksnis (Ezra Milleris) ir Kiborgas (Ray Fisheris). Teisingumo Lyga pakyla į kovą.

„Man didžiulė garbė papildyti šią supervyrų kompaniją ir įnešti į ją kiek kitokios energijos. Nenuvertinkite moterų, jos gali kur kas daugiau, nei manote“, – per vieną iš filmo pristatymų kalbėjo šią vasarą daugeliui superherojų nosį populiarumu nušluosčiusi „Nuostabioji moteris“ Gal Gadot.

Garsiausius superherojus į vieną filmą suvienysiantis veiksmo trileris „Teisingumo lyga“ Lietuvos kino teatruose – jau nuo lapkričio 17 dienos.

VIDEO: TEISINGUMO LYGA - Super herojai vienijasi! - Kinuose nuo lapkričio 17 d. (naujausias anonsas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius