Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 20

Garsios šeimos tragedija: motina užmezgė intymius santykius su savo sūnumi ir mirė nuo jo rankos

Už akinančios prabangos ir milijoninių turtų dažnai slepiasi visiškai kitoks gyvenimo „pamušalas“ – melas, pažeminimas, psichikos sutrikimai, kruvinas smurtas ir net seksualiniai santykiai tarp artimų giminaičių. Tačiau kai išlenda didžiausi demonai, kartais įvyksta tragedija, apie kurią kalba visas pasaulis. Ryškus viso to pavyzdys – Baekelandų dinastija ir jos siaubinga istorija, nuo kurios šiaušiasi oda.
Barbara Daly Baekeland, Antony „Tony“ Baekelandas
Barbara Daly Baekeland, Antony „Tony“ Baekelandas / „YouTube“ nuotr.

1972 metų spalis. 51-erių Barbara Baekeland grįžo iš vakarėlio savo dvare Kensingtone ir ketino nusivilkti lapės kailinius, bet netikėtai buvo užpulta. Užpuolikas iššoko iš tamsos ir bandė ją sugriebti. Barbarai pavyko išsilaisvinti ir ji išbėgo iš namų šaukdamasi pagalbos. Jaudulys padarė savo – B.Baekaland suklupo ir nukrito ant šlapio asfalto. Užpuolikas moterį sekė ir pasinaudojęs kritimu sugriebė ją už plaukų bei nuvilko į atokesnę vietą. Barbara bandė įsikibti į netoliese esančius metalinius vartus, tačiau tai dar labiau įsiutino užpuoliką. Jis nubėgo į namą pasiimti peilio ir po kelių sekundžių, mojuodamas juo, nusiteikė grasinti visiems, kas tik ketintų priartėti. Barbaros gyvenimas galėjo baigtis tą pačią sekundę, jei ne jos draugė Sue Guinness, kuri netikėtai atvyko į svečius. Nereikia nė sakyti, kad Sue buvo išgąsdinta išvysto vaizdo, tačiau nepaisant to, nuskubėjo draugei į pagalbą. Akivaizdu, kad užpuolikas nesitikėjo tokios įvykių eigos. Jis akimirką sustingo tarpduryje, tada apsisuko ir pabėgo. Tačiau policijai pavyko jį greitai surasti. Ir štai čia paaiškėjo šokiruojanti dalis: vyras, kuris taip norėjo nužudyti moterį, buvo jos pačios sūnus – 26-erių Antony „Tony“ Baekelandas.

1972 metų lapkritis. Po minėto įvykio nepraėjo nė mėnuo. Barbara pakvietė savo draugę Sue vakarienės. Namuose buvo ir jos sūnus. Ponia Guinness, kuri prieš kelias dienas matė siaubingą Tony išpuolį prieš motiną, pasijuto nejaukiai. Po vakarienės ji ilgai dvejojo, ar išeiti, nes baiminosi, kad Tony ištiks dar vienas priepuolis. Tačiau galiausiai Barbara išlydėjo bičiulę, sakydama: „Jis niekada manęs nesužeis.“ Tai buvo paskutinis kartas, kai Sue matė savo draugę. Netrukus Tony šaltakraujiškai įsmeigė virtuvinį peilį motinai į krūtinę.

Kodėl jis taip troško, kad motina mirtų? Norint tai sužinoti, reikia pažvelgti į šeimos istoriją ir surasti šiurpiausius skeletus, slypinčius šios garsios giminės spintose.

Leo Baekelandas – dinastijos pradžia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius