-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerbėjus suglumino žinia: Enrique Iglesias po 20 metų slapta vedė Aną Kurnikovą

Ispanų atlikėjas Enrique Iglesias slapta vedė rusų tenisininkę Aną Kurnikovą. Jiedu kartu – jau daugiau nei 20 metų. Šią žinią atskleidė jo vyresnysis brolis Julio Iglesias laidoje „Sonsoles Oneg“.
Enrique Iglesias ir Anna Kurnikova
Enrique Iglesias ir Anna Kurnikova / „Scanpix“ nuotr.

Ispanų dainininkas Enrique Iglesias po 20 metų santykių su rusų tenisininke Ana Kurnikova galiausiai susituokė. Apie tai laidoje „Sonsoles Oneg“ papasakojo jo vyresnysis brolis Julio Iglesiasas.

Vida Press nuotr./Enrique Iglesias ir Ana Kurnikova
Vida Press nuotr./Enrique Iglesias ir Ana Kurnikova

Pasak jo, Enrique slapta vedė A.Kurnikovą, nepaisant to, kad jie daug metų neplanavo sudaryti oficialios santuokos. Net trys bendri vaikai niekaip nepakeitė jų sprendimo, kaip praneša Unian.net.

Dainininkas ir jo žmona šios žinios nekomentuoja. Jie stengiasi laikytis atokiau nuo paparacių ir nekalba apie savo asmeninį gyvenimą.

E.Iglesias ir A.Kurnikova susipažino 2001 m. atlikėjo vaizdo klipo filmavimo aikštelėje. Sklido gandai, kad tarp jų iškart įsižiebė kibirkštis, o po metų jie kartu pasirodė viename iš muzikos apdovanojimų.

Primename, kad 2020-aisiais naujieną apie trečiąja atžala pagausėjusią poros šeimą taip pat pranešė Enrique Iglesias brolis Julio Iglesias jaunesnysis. Interviu metu su Čilės radijo stotimi ADN vyro buvo paklausta, ar tiesa, kad jis netrukus taps trečio brolio kūdikio dėde, Julio atsakė, kad jis jau juo tapo.

„Ar kūdikis jau gimė?“ – paklausė žurnalistas. „Taip“, – atsakė Julio.

Tiesa, ar porai gimė berniukas ar mergaitė žvaigždė tuomet neatskleidė. „Tai paslaptis“, – šyptelėjo jis. „Mano brolis dabar turi tris vaikus. Jis labai laimingas“, – pridėjo.

Mary yra trečioji Anos Kurnikovos ir Enrique Iglesias atžala, kurios jie susilaukė 2020-ųjų sausio pabaigoje. Jie taip pat augina dvynukus Lucy ir Nicholą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius