Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gossip Girl“ žvaigždė Leighton Meester tapo platinine blondine: įvertinkite išvaizdos pokyčius

Kultinio jaunimo serialo „Liežuvautoja“ („Gossip Girl“) žvaigždė Leighton Meester (31 m.) milijonams gerbėjų visame pasaulyje pažįstama kaip rafinuota, bet tuo pačiu koketiška tamsiaplaukė. Tačiau aktorei toks įvaizdis per daugelį metų pabodo ir ji ryžosi labai kardinaliems pokyčiams.
Leighton Meester seriale „Gossip Girl“ (2011 m.) ir dabar
Leighton Meester seriale „Gossip Girl“ (2011 m.) ir dabar / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Pirmadienį Leighton Meester į „Nexxus“ saloną Niujorke įžengė būdama tamsiaplaukė ilgaplaukė, o iš jo išėjo visiškai kitokia – su iki pečių patrumpintais plaukais ir būdama platinine blondine!

Ši aktorės transformacija truko net septynias valandas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Stiliaus ikona Blake Lively paaiškino, kodėl nesinaudoja stilisto paslaugomis

„Net nesijaučiu patogiai sakydama, kad ką tik tapau blondine. Tai visiškai kitokia plaukų spalva (nei esu pratusi)! Bet man ji labai patinka! – „People“ savo naująjį įvaizdį komentavo žinoma aktorė. – Man patinka išmėginti naujus dalykus ir eksperimentuoti. Taigi kai užsimaniau pakeisti šukuoseną, tiesiog pagalvojau: man reikėtų ją pakeisti iš esmės!“

Prieš žengdama į grožio saloną, Leighton Meester, kaip ir dauguma kitų moterų, pirmiausiai įkvėpimo ieškojosi internete – aktorė apsistojo ties „šešiasdešimtųjų Hitchcocko blondinės“ įvaizdžiu ir pagrindinė jos įkvėpėja tapo šeštojo–septintojo dešimtmečių JAV sekso simbolis, aktorė Jayne Mansfield.

Šviesi plaukų spalva aktorei nėra visiškai svetima – blondine ji buvo net dalyvaudama „Liežuvautojos“ atrankoje (iš pradžių Leighton mėgino gauti Serenos van der Woodsen vaidmenį ir tik tapusi Blair Waldorf persidažė plaukus rudai), tačiau ji mėgindavo visai kitokius, šiltus atspalvius.

15min galerijoje galite pamatyti, kaip Leighton Meester atrodė anksčiau:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius