Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražiausia pasaulyje mergaitė po 10 metų vėl tapo grožio konkurso nugalėtoja

Prancūzaitė Thylane Blondeau visame pasaulyje sudrebino žiniasklaidos antraštes, kai būdama vos šešerių buvo praminta gražiausia pasaulio mergaite. O po dešimties metų ji vėl išrinkta gražiausia pasaulio mergina.
Gražiausia mergaite pasaulyje vadinta Thylane Blondeau užaugo
Gražiausia mergaite pasaulyje vadinta Thylane Blondeau užaugo / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

TC „Candler“ gražiausių pasaulio veidų apdovanojimuose buvo nominuota 100 gražiausių dailiosios lyties atstovių. Daugiau nei 3 mln. peržiūrų sulaukusiame vaizdo įrašo pabaigoje parodoma pirmosios vietos laimėtoja – Thylane, kurios veidas oficialiai paskelbtas pačiu gražiausiu 2018 metais.

VIDEO: The 100 Most Beautiful Faces of 2018

Gražioji futbolininko ir Patricko Blondeau ir mados dizainerės Veronikos Loubry dukra būdama vos ketverių metų amžiaus pradėjo dirbti modeliu. Gražiausios pasaulio mergaitės titulą gavusiai Thylane teko žengti podiumu ir pripažinimą pelniusio prancūzų dizainerio Jeano-Paulio Gaultier drabužių pristatyme.

Vida Press nuotr./Thylane Blondeau per „Chanel“ kolekcijos pristatymą
Vida Press nuotr./Thylane Blondeau per „Chanel“ kolekcijos pristatymą

Vos dešimties jaunoji gražuolė tapo jauniausiu modeliu, pozavusiu „Vogue“ žurnalui. Nors nuotraukos ir buvo sukritikuotos dėl per didelio Thylane seksualumo – trumpų suknelių bei ryškaus makiažo, šiuo metu jai puikiai sekasi. Gražiausia pasaulio mergina yra „L'Oreal“ prekės ženklo ambasadorė, neseniai jai teko pristatyti „Dolce & Gabbana“ kolekciją Milano mados savaitėje.

Tokia stulbinama karjera galėtų pasigirti ne kiekvienas modelis: vos 15-kos metų Thylane pasirašė sutartį su bene garsiausia ir didžiausia tarptautine modelių agentūra „IMG“ bei demonstravo amerikiečių dizainerio Tommy Hilfigerio drabužius. Tiesa, mergina šį pavasarį išleido ir savo drabužių liniją „Heaven May“

Gavusi gražiausios pasaulio merginos apdovanojimą, Thylane savo instagrame dėkojo ją palaikiusiems žmonėms. „Aš negaliu patikėti... Labai ačiū visiems balsavusiems. Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad antrą kartą būsiu paskelbta gražiausia pasaulio mergina. Dėkoju jums visiems“, – rašė ji.

Įkelta nuotrauka su nuoširdžia padėka sulaukė daugiau nei 80 tūkst. „patinka“, o gerbėjai nevengė teigiamų komentarų. „Tu nusipelnei šio apdovanojimo. Esi karalienė ir mūsų angelas, labai tavimi didžiuojuosi“, – pagyrimų negailėjo žmonės.

Anksčiau apdovanojimus šiame konkurse yra laimėjusios ir aktorės Michelle Pfeiffer, Meg Ryan, Sophie Marceau, Nicole Kidman ir Gwyneth Paltrow.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius