Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gyvenimo pokyčiai D.Sabonio šeimoje: palieka namus Los Andžele

Amerikoje žaidžiantis krepšininkas Domantas Sabonis ir jo žmona Shashana Rosen išgyvena permainų metą – kartu su sūneliu Shiloh pora palieka Los Andželą.
Domantas Sabonis su šeima
Domantas Sabonis su šeima / „Instagram“ nuotr.

Regis, pastaruoju metu Domanto Sabonio ir jo mylimosios žmonos Shashanos gyvenime permainų netrūksta. Prieš keturis mėnesius susilaukę pirmagimio, dabar pora su sūneliu Shiloh keičia ir gyvenamąją vietą.

Apie tai byloja antradienį socialiniame tinkle „Instagram“ Shashanos paskelbta nuotrauka, kurioje ji pažymėjo, kad palieka Los Andželą.

„Viso gero, Los Andžele“, – po nuotrauka rašė Shashana.

Nuotraukoje matyti Domantas su sūneliu ant rankų ir Sashana, o aplink juos – ištuštėję namai, išduodantys apie kraustynes.

„Instagram“ nuotr./Domantas Sabonis su šeima palieka Los Anželą
„Instagram“ nuotr./Domantas Sabonis su šeima palieka Los Anželą

Visai neseniai krepšininkas D.Sabonis persikėlė žaisti iš Indianos „Pacers“ į Sakramento „Kings“ ekipą, o jo mylimoji Shashana paskelbė, kad palieka dešimtmetį kurtą savo šokių studiją, kadangi nori kurį laiką atsiduoti šeimai.

Žmonės.lt primena, kad žinia apie šeimos pagausėjimą D.Sabonis pasidalijo spaudos konferencijos metu. Jos vaizdo įrašas kiek vėliau buvo patalpintas krepšinio klubo „Sacramento Kings“ socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje. Taip krepšinio klubas sveikino D.Sabonį ir S.Rosen sulaukus gandrų.

Šiuo metu Domanto ir Shashanos sūnui Shiloh yra 4 mėnesiai. Neseniai instagrame krepšininko žmona rašė, kad vaiko gimimas absoliučiai pakeitė gyvenimą.

Be to, ji taip pat paminėjo, kad mažylis paveldėjo stiprius Sabonių genus, todėl jau nuo pat gimimo ruošia jo kūną – daro tempimo pratimus prieš miegą, po maudynių.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius