-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždės jau švenčia Heloviną – įkūnijo animacinius herojus ir kitas garsenybes

Pasaulio garsenybės jau švenčia Heloviną, kuriuo metu įprasta persirenginėti. Vienos įsikūnijo į animacinių filmukų herojus, o kitos pasipuošė kitomis žvaigždėmis. Kaip joms pavyko nustebinti savo gerbėjus?
Užsienio žvaigždės švenčia Heloviną
Užsienio žvaigždės švenčia Heloviną / Socialinių tinklų nuotr.

Scenos diva tituluojama Christina Aguilera šiais metais įsikūnijo į legendinę dainininkę Cher. „Cher dainos ir išskirtinis stilius pakeitė muzikos pasaulį. Vis dar negaliu patikėti, kad man teko garbė dirbti su tokia legenda“, – savo socialiniuose tinkluose rašė C.Aguilera. 2010 metais Christina ir Cher kartu sužibo filme „Burleska“.

Į Lietuvą pirmą kartą vasarą atvyksiantis britų atlikėjas Edas Sheeranas, šiais metais persirengė pagrindiniu siaubo komedijos „Čakio prakeiksmas“ veikėju. Savo socialinių tinklų paskyroje vyras nedaugžodžiavo, tiesiog pasveikino gerbėjus su artėjančia švente.

Hitais „Hello“ ir „Someone Like You“ išgardėjusi Adele šiais metais gerbėjus nustebino apsirengdama kaip Mirtišė iš „Adamsų šeimynėlės“. Šiuo metu atlikėja kiekvieną savaitgalį koncertuoja savo rezidencijoje Las Vegase. Pasiklausyti jos atėjusi publika liko maloniai nustebinta tokiomis Adele stiliaus permainomis, o sekėjai internete rašė, kad filmo „Adamsų šeimynėlė“ kūrėjai turėtų įsidėmėti Adele ir nusprendę sukurti atnaujintą filmo versiją, pasiūlyti Mirtišės vaidmenį.

Amerikietė Demi Lovato šį Helovidą persirengė visiems puikiai pažįstamu personažu – pagrindine veikėja iš pasakos „Snieguolė ir 7 nykštukai“. Savo socialinių tinklų paskyroje Demi rašė, kad Helovinas – jos mėgstamiausia metų šventė.

Šiais metais skyrybų skandalu pagarsėjusi dainininkė Ariana Grande suvienijo jėgas su aktore Elizabeth Gillies. Kartu jos įsikūnijo į populiaraus kino filmo „Svajonių merginos“ personažus. Ariana ir Elizabeth įsiamžino fotosesijoje bei atkartojo kelias filmo scenas trumpiems video įrašams, kuriais dalinosi socialinių medijų paskyroje.

Po viena iš nuotraukų Ariana dalinosi mintimi, pasakyta filmo metu: „Mieloji, tu paleistuvė!“. Ši frazė nepraslydo pro sekėjų akis, kurie rašė, kad šiais metais iš Arianos tai skamba gana ironiškai.

Viena iš ryškiausių muzikos padangės žvaigdžių Mariah Carey socialiniuose tinkluose dalinosi nuotraukomis, kuriose ji – lyg iš akies traukta Jessica Rabbit. Filme „Kas pakišo triušį Rodžerį?“ seksualią vilioklę įkūnijantis personažas yra vienas iš geidžiamiausių kostiumų kiekvieną Heloviną.

Po nuotraukomis Mariah panaudojo grotažymę „Not Yet“ ( liet.: Dar ne dabar). Taip ji gerbėjams perdavė žinią, kad pradėti klausytis jos kalėdinio hito „All I Want For Christmas Is You“ – dar ankstoka.

Nuomonės formuotoja ir verslininkė Hailey Bieber įsikūnijo į filme „Pats baisiausias filmas“ Carmen Electros sukurtą personažą. Pats įvaizdis gana paprastas – Hailey pozuoja su baltos spalvos apatiniu trikotažu ir inkariukų stiliaus avalyne, tačiau tobulai atspinti amerikiečių popkultūroje jau ikonišką filmo sceną.

Hailey spėjo sudalyvauti ne viename Helovino vakarėlyje. Su vyru Justinu Bieberiu ji pozavo ir kitoje fotosesijoje. Sutuoktinių pora persirengė animacinio filmuko „Flynstaunai“ personažais. Nuotraukose jiedu pozavo drauge su savo šuniukais. Gerbėjai atkreipė dėmesį į pėdas primenančius Justino batus, kurie jiems pasirodė kiek bauginantys.

TV serialo „Jaunosios melagės“ žvaigždė Shay Mitchell savo sekėjų širdis pavergė pozuodama kartu su savo vyriausia dukra Atlas. Jos persirengė miuziklo „Wicked“ personalais. Shay įkūnijo žaliaodę raganaitę Elphaba, o savo dukteriai leido būti dailia burtininke Glinda. Po jos paskelbtomis nuotraukomis gerbėjai rašė, kad Shay sugeba atrodyti nepriekaištingai net būdama žalios odos būtybe.

Rodos, kad Paris Hilton šiais metais turi aiškia temą – muzikos dievaitės. Garsioji „Hilton“ viešbučių paveldėtoja pirmiausia pasidalino nuotraukomis ir vaizdo įrašais, kuriuose ji įsikūnija į atlikėją Britney Spears. Muzikos klipe „Toxic“ atlikėjos sukurtas stiuardesės įvaizdis gerai atpažįstamas visame pasaulyje.

„Ikonos palaiko ikonas“, – taip persirengusi savo drauge B.Spears rašė Paris.

Po kelių dienų garsioji P.Hilton pasidalino dar vienu įvaizdžių – šį kartą persirengė lyg Katy Perry.

„Antras Helovino raundas – dabar kaip ikoniška muzikos karalienė Katy Perry“, – taip po nuotraukomis rašė Paris.

Šį musmirės grybą primenantį kostiumą Katy Perry dar visai neseniai vilkėjo savo turo „Play“ metu. Toks įvaizdis Paris gerbėjams leido pasmalsauti, kaip ši atrodo būdama brunetė.

Buvusi garsios merginų grupės „Little Mix“ vokalistė Perrie Edwards suvirpino gerbėjų širdis pasidalindama mielais kadrais, kuriuose ji pozuoja su sūnumi Axeliu. Jie persirengė animacinio filmo „La troškinys“ veikėjais. Perrie vaizduoja virtuvės šefą Skinnerį, o Axelis mažąjį peliuką Remį.

„Visi gali gaminti, tačiau tik bebaimiai gali tapti didingais šefais“, – įkvėpta filmo veikėjų po nuotraukomis rašė Perrie Edwards.

Garsioji Kim Kardashian šį Heloviną taip pat pozavo su savo dukra. Ji ir vyresnėlė North West fotosesijoje įsiamžino kaip filmo „Jokio supratimo“ veikėjos. Gerbėjus Kim nustebino pasipuošusi šviesių plaukų peruku, o jos ir reperio Kanye dukrai internautai negailėjo pagyrų už tobulai atitaikytas veido išraiškas.

„Atrodote vienodo amžiaus“, – rašė vienas iš tūkstančio komentatorių.

Kourtney Kardashian šiais metais nusprendė persirengti ne kuo kitu, o savo pačios seserimi – Kim. Kourtney apsirengė žemę siekiančia Riccardo Tisci kurta gėlėta suknele, kurią Kim Kardashian vilkėjo 2013 metais pirmą kartą dalyvaudama „MET Gala“ renginyje. Tuomet Kim laukėsi savo pirmosios dukros North West ir sulaukė daug kritikos, pasirinkdama šią suknelę. Prieš dešimtmetį ji buvo praminta neskoninga, tačiau dabar, ketvirtojo vaiko besilaukianti Kourtney, šiam įvaizdžiui suteikė antrą gyvenimą.

Paris Hilton nebuvo vienintelė Holivudo žvaigždė, įsikūnijusi į neseniai memuarų knygą išleidusią Britney Spears. Aktorė Jessica Alba taip pat apsirengė kaip garsioji atlikėja. Ji pasipuošė kūno spalvos kostiumu, kuris aplink intymias vietas puoštas deimantinėmis akutėmis. Būtent taip klipe „Toxic“ įsiamžinusi ir pati Britney.

Buvusi grupės „The Pussycat Dolls“ narė ir radijo laidų vedėja Ashley Roberts pasidalino nuotraukomis, kuriose ji persirengusi animacinio filmo „Scooby-Doo“ veikėja Dafne. Atlikėja savo sekėjus nustebino ne tik įvaizdžiu, bet ir raudonų plaukų peruku.

Fotosesijoje dalyvavo ir kiti radijo stoties „Heart“ kolegos. Taip kolektyvas įkūnijo visus garsiojo animacinio filmo veikėjus. Žinoma, internautų širdis užkariavo ir vieno iš laidų vedėjų šuo, kuris buvo aprengtas lyg pats Scooby Doo.

Garsi aktorė Megan Fox ir jos mylimasis atlikėjas Machine Gun Kelly šį Heloviną nusprendė apsirengti kaip filmo „Nužudyti Bilą“ veikėjai. Tiesa, pora tikriausiai nesitikėjo, kad sulauks tiek daug kritikos. Šios jie sulaukė ne dėl per daug iššaukiančių kostiumų, o dėl nepaisyto Holivudo aktorių profesinės sąjungos noro. Pastaroji buvo išleidusi pranešimą, kuriuo prašė visų industrijoje dirbančių žmonių šį Heloviną vengti įvairių Holivudo filmų personažų. Esą taip jie reklamuoja šiuos filmus, o to daryti streiko metu nevalia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius