Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Į „Met Galą“ atvykusi Kim Kardashian šokiravo gerbėjus: nerimą sukėlė viena detalė

Pirmadienį Niujorke įvyko kone bene prabangiausias ir didžiausias metų mados renginys „Met Gala“. Į laukiamiausią stiliaus ir mados fiestą suplūdo garsiausios pasaulio žvaigždės, tarp jų – ir Kim Kardashian. Jos įvaizdis kaip ir kasmet pritraukė viso pasaulio dėmesį, tačiau šįkart sukelė ir nerimą.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / Vida Press nuotr.

Nors vieni „Met Gala“ vadina metų vakarėliu, kiti – JAV rytinės pakrantės „Oskarais“, dėl vieno nekyla abejonių – tai yra žvaigždžių laukiamiausia mados fiesta. Kaip ir kiekvienais metais, į ją suplūdo pasaulio elito grietinėlė, dėmonstravusi pasakišką stilių.

Kaip reikiant išskirtiniam vakarui pasiruošė ir realybės šou žvaigždė Kim Kardashian. Moteris labdaros pokyliui pasirinko sidabru nutviskusią suknelę, apnuoginusią jos kojas. Nemažai nuostabos sukėlė tai, kad prie tokio išskirtinio įvaizdžio ji priderino paprastą pilką megztinį.

Vida Press nuotr./2024-ųjų „Met Gala“ pokylis
Vida Press nuotr./2024-ųjų „Met Gala“ pokylis

Tiesa, toks K.Kardashian įvaizdis sulaukė ne tik liaupsių, bet ir kritikos, o viena detalė net sukėlė nerimą. Šįkart labiausiai gerbėjų akis traukė K.Kardashian liemenį suveržęs korsetas – socialiniuose tinkluose pradėta stebėtis, ar realybės šou žvaigždė pajėgė normaliai judėti ir kvėpuoti.

Nemažai gerbėjų socialiniame tinkle „X“ (anksčiau – „Twitter“) dalijosi ir vaizdo įrašais iš raudonojo kilimo tiesioginės transliacijos, kuriame, jų teigimu, matyti, kaip K.Kardashian sunkiai kvėpuoja.

„Negaliu sulaukti, kol kas nors ims interviu iš Kim, kad galėčiau stebėti, kaip ji bando į diafragmą įkvėpti tiek oro, kad galėtų pasakyti sakinį“, – prie vaizdo įrašo rašė vienas gerbėjas.

Labdaros renginys „Met Gala“ tradiciškai rengiamas kasmetinės mados parodos atidarymo proga, o jo metu renkamos lėšos Metropoliteno muziejaus Kostiumų institutui. Šių metų „Met Gala“ buvo skirta naujai Kostiumų instituto parodai „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion“ (liet. – Miegančios gražuolės: Atgimstanti mada).

Laukiamiausio mados vakaro aprangos kodas šįkart buvo įkvėptas 1962 metais pasirodžiusio J.G.Ballardo apsakymo „The Garden of Time“ (liet. – Laiko sodas). Todėl nieko keisto, kad ant „Met Gala“ raudonojo kilimo šįkart buvo kaip niekad daug pasakų ir gamtos įkvėptų įvaizdžių. Tiesa, netrūko ir nuogybių.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius