Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į savo koncertą Londone Rihanna vyko metro

Kai kuriems Londono metro keleiviams trečiadienio vakarą nusišypsojo neįtikėtina sėkmė – jie iš arti galėjo pamatyti populiariąją Rihanną.
Rihanna
Rihanna / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Thesun.co.uk pranešė, kad 23-ejų dainininkė nutarė kaip paprasta mirtingoji į savo pačios koncertą „O2“ arenoje vykti visuomeniniu transportu. Už metro paslaugas Rihanna susimokėjo Londone įprasta elektronine kortele „Oyster“.

Daugybė garsią dainininkę atpažinusių žmonių buvo apstulbę pamatę savo dievaitę „Jubilee“ metro linijos traukinyje. Žinoma, atlikėją išdavė nemenkas lydinčių apsauginių būrys, tačiau ji nevengė pabendrauti su pakeleiviais, nusifotografuoti ar duoti autografą. Pilnutėlį vagoną Rihanna paliko „North Greenwich“ stotelėje. Čia dainininkę pasitiko automobilis, nuvežęs ją į vos už 100 metrų esančius arenos užkulisius.

„Žmonės negalėjo patikėti, kad kartu su jais metro važiavo pasaulinio garso popžvaigždė. Ji elgėsi kaip paprasta keleivė, tik kad buvo lydima apsaugos. Ji šypsojosi ir atrodė laiminga bendraudama su gerbėjais, noriai pozavo ir šnekučiavosi apie būsimą koncertą. Rihanna atrodė paprasta ir visai „nepasikėlusi“, – Thesun.co.uk sakė vienas metro keleivių.

Rihanna – ne vienintelė garsenybė pastaruoju metu pasinaudojusi metro. Tokiu transportu neseniai naudojosi ir „Saulėlydžio“ sagos filmų žvaigždė Robertas Pattinsonas ir milijardierius verslininkas Richardas Bransonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius