Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Interneto sensacija tapęs vagis – „Draugų“ žvaigždės antrininkas: sureagavo net pats D.Schwimmeris

Didžiosios Britanijos policijos ieškomas vagis netikėtai tapo interneto sensacija – dėl savo stebėtino panašumo į kultinio serialo „Draugai“ žvaigždę Davidą Schwimmerį (51 m.). Į šį komišką sutapimą su humoru sureagavo ne tik policija, bet ir pats aktorius.
Davidas Schwimmeris (kairėje) ir policijos ieškomas vagis, stebėtinai panašus į jį
Davidas Schwimmeris (kairėje) ir policijos ieškomas vagis, stebėtinai panašus į jį / Video kadrai

Visas šurmulys kilo, kai Blakpulo miesto Anglijoje policija savo „Facebook“ paskyroje išplatino įtariamo vagies nuotrauką.

„Ar atpažįstate šį žmogų? Mes norėtume su juo pasikalbėti dėl vagystės Blakpulo restorane rugsėjo 20-ąją. Jei žinote, kas jis toks, prašome kreiptis elektroniniu paštu (...). Ačiū už jūsų pagalbą“, – štai ką antradienį paskelbė policijos departamentas, tikriausiai nė nenutuokdamas, kiek netrukus sulauks žinučių.

Kai paprastai kitos Blakpulo policijos žinutės feisbuke sulaukia geriausiu atveju kokio šimto „laikų“ ar komentarų, ši nuotrauka turi jau 64 tūkst. reakcijų, 112 tūkst. pasidalijimų ir net 170 tūkst. komentarų. Ir daugiausia kalbama apie vagies panašumą į Rosą iš serialo „Draugai“.

Po fenomenalaus atsako į paskelbtą vagies paiešką, policija greitai sureagavo su humoru: „Ačiū visiems už jūsų greitus atsakymus. Mes kruopščiai ištyrėme šį atvejį ir galime patvirtinti, kad Davidas Schwimmeris tą dieną buvo Amerikoje“.

Ilgai laukti nereikėjo kol patį aktorių pasiekė žinia apie ieškomą vagį, kuris – it iš akies traukta jo kopija.

Davidas Schwimmeris savo „Twitter“ paskyroje išplatino komišką vaizdo įrašą, kuriame – labai panaši scena į tą, kurioje užfiksuotas vagis: aktorius nusifilmavo parduotuvėje Niujorke nešantis dėžę alaus skardinių.

„Pareigūnai, prisiekiu, tai ne aš. Kaip matote, aš buvau Niujorke. Sunkiai dirbančiai Blakpulo policijai linkiu sėkmės su šiuo tyrimu“, – prie video rašė Davidas Schwimmeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius