Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš buvusio „Formulės-1“ vadovo dukters namų vagys išnešė papuošalų už 60 mln. eurų

Į prabangią Tamaros Ecclestone vilą įsilaužę plėšikai juos apšvarino kaip reikiant – dingo papuošalų už daugiau nei 50 mln. svarų sterlingų (maždaug 59,8 mln. eurų), praneša „Mirror“.
Tamara Ecclestone
Tamara Ecclestone / Vida Press nuotr.

Buvusio „Formulės-1“ grupės vadovo Bernie Ecclestone'o dukra, 35-erių T.Ecclestone, po gruodžio 13 d., apie 23 val. įvykusio apiplėšimo jaučiasi „sukrėsta“ ir „supykusi“, atskleidė jos atstovas.

Prieš vagims apsilankant jos prabangioje, daugiau nei 70 mln. svarų sterlingų (maždaug 83,7 mln. eurų) vertės viloje, kurioje ji gyvena su vyru Jay’umi Rutlandu ir dukra Sophia (5), moteris su šeima ir tėvu išvyko į Laplandiją.

View this post on Instagram

Halloween at Disney is magical ????

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Kaip paskelbė „The Sun“, vagys 57 kambarių viloje Kensingtone, Londone, darbavosi maždaug 50 minučių. Per jas jie spėjo pasiimti visus prabangius moteriai ir jos sutuoktiniui priklausiusius papuošalus.

Šis apiplėšimas itin šokiravo ir T.Ecclestone kaimynus. Gatvė, kurioje su šeima gyvena žinoma moteris, yra viena prestižiškiausių Anglijos sostinėje ir viena saugiausių – joje nuolatos budi apsauga, yra įrengti keli papildomi patikros postai. Teigiama, kad ir pačios T.Ecclestone namus be paliovos saugo apsaugos darbuotojai.

Vida Press nuotr./Tamara Ecclestone
Vida Press nuotr./Tamara Ecclestone

Pranešama, kad prabangioje viloje šniukštinėjo trys asmenys – patekę į teritoriją jie per sodą nuėjo link pagrindinio miegamojo kambario, kuriame esančioje drabužinėje buvo paslėpti T.Ecclestone ir jos vyro daiktus saugantys seifai.

Pranešama, kad vagis išbaidė pasirodę apsaugos darbuotojai. Deja, pastariesiems nusikaltėlių sučiupti nepavyko. Jie pabėgo su visais prabangiais auskarais, žiedais ir 80 tūkst. svarų sterlingų (maždaug 95,7 tūkst. eurų) vertės „Cartier“ apyranke, kurią moteriai sutuoktinis įteikė vestuvių proga.

B.Ecclestone'as „Daily Mail“ teigė manantis, kad šis apiplėšimas – dukrai dirbančių žmonių darbas. Jo teigimu, vagys žinojo, kad tuo metu T.Ecclestone nebus namuose, jiems galimai padėjo ir moteriai dirbantys apsaugos darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius