Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po gimdymo kūno formas atgavusi Beyonce jau planuoja koncertus

Praėjus vos dviem mėnesiams po dukters Blue gimimo, dainininkė Beyonce paskelbė, kad ketina netrukus grįžti į sceną. Kūno formas po gimdymo susigrąžinusi atlikėja pirmuosius pasirodymus ketina surengti gegužę.
Beyonce kartu su vyru Jay-Z vyko vakarieniauti
Beyonce / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Jay-Z Beyonce

Savo oficialiame tinklalapyje atlikėja paskelbė, kad į sceną sugrįš gegužės 25-27 dienomis Jungtinėse Amerikos Valstijose vyksiančių Pilietiniame kare žuvusių karių atminimo dienų šventės proga, praneša people.com.

„Scanpix“ nuotr./Beyonce kartu su vyru Jay-Z vyko vakarieniauti
Beyonce

Beyonce koncertai pažymės Atlantik Sityje pastatyto 2,4 milijardų JAV dolerių vertės pramogų komplekso atidarymą. Dainininkė pasirodys 5 050 žiūrovų talpinančioje salėje. Bilietais į koncertą planuojama prekiauti nuo balandžio 6 dienos.

Užsienio spaudoje juokaujama, kad netrukus į sceną grįžti planuojanti Beyonce savo vyrui Jay-Z nepalieka kito pasirinkimo, kaip tik tapti namų šeimininku ir prižiūrėti jųdviejų dukrelę Blue.

O kol kas, eidama mamos pareigas, Beyonce nesėdi užsidariusi namuose – pastarosiomis savaitėmis ji kelis kartus pastebėta miesto gatvėmis vaikštanti su pirmagime Blue Ivy. Antradienį dainininkė kartu su Jay-Z vyko vakarieniauti į Niujorke esantį restoraną „Nobu“. Moteris aplinkinius žavėjo po gimdymo atgautomis kūno formomis ir įspūdinga, dukros vardo spalvos – mėlyna – suknele („blue“ – liet. „mėlyna“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius