Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinko geriausią Džeimsą Bondą vaidinusį aktorių: tai ne Danielis Craigas ir ne Pierce’as Brosnanas

Filmų žiūrovai ir legendinės Džeimso Bondo sagos gerbėjai geriausiai slaptojo agento vaidmenį atlikusiu aktoriumi išrinko Seaną Connery. Pastarojo pasirodymą ekrane įsikūnijus į Džeimsą Bondą intertnautai įvertino geriau nei Holivudo žvaigždžių Danielio Craigo ir Pierce’o Brosnano.
Pierce'as Brosnanas, Seanas Connery, Danielis Craigas
Pierce'as Brosnanas, Seanas Connery, Danielis Craigas / Vida Press nuotr.

Ikoniškosios 007 franšizės gerbėjai dalyvavo mėgstamiausio brito šnipo balsavime, kuriame, suskaičiavus visus 14 tūkst. balsų, nugalėtoju išrinktas aktoriaus Seano Connery įkūnytas Džeimsas Bondas.

Škotas, kuriam dabar 89-eri, buvo pirmasis Džeimsą Bondą vaidinęs aktorius, ekrane debiutavęs 1962-aisiais filme „Daktaras Ne“.

Įdomu dar ir tai, kad Džeimso Bondo autorius Ianas Flemingas iš pradžių nelabai norėjo, kad jo sukurtą personažą vaidintų Seanas Connery ir vietoje jo siūlė pasamdyti Cary Grantą.

Tačiau buvo priimtas puikiai pasiteisinęs sprendimas, mat Seanas Connery iš viso suvaidino net septyniuose filmuose apie slaptąjį agentą.

„Scanpix“ nuotr./Seanas Connery – pirmasis Bondas
„Scanpix“ nuotr./Seanas Connery – pirmasis Bondas

Seanas Connery pelnė daugiau gerbėjų simpatijų nei aktorius Danielis Craigas, kuris ne tik yra dabartinis Džeimsas Bondas, bet ir ilgiausiai šį personažą įkūnijantis aktorius. 2019-aisiais Danielis Craigas šį titulą perėmė iš sero Rogerio Moore’o, slaptuoju agentu buvusiu net 5119 dienų – 14 metų.

Tuo tarpu 52-ejų Danielis Craigas Džeimsu Bondu „dirba“ nuo 2006-ųjų, kuomet pasirodė filmas „007 Kazino Royale“, rašo „Metro“.

Po kelių balsavimų etapų finaliniame susitiko Seanas Connery, Timothy Daltonas ir Pierce’as Brosnanas. Daugiausiai iš šių trijų aktorių gerbėjų balsų surinko Seanas Connery – net 44 proc. (kiti du surinko atitinkamai 32 ir 23 proc. balsų).

Reaguodamas į balsavimo rezultatus, Radiotimes.com redaktorius Timas Glanfieldas sakė: „Seanas Connery dar kartą įrodė, kad jis – Bondas su Mido prisilietimu.“

Naujausias bondiados filmas „No Time To Die“ kaip buvo planuota lapkritį nepasirodys. Jo premjera atidėta dėl koronaviruso pandemijos.

Svarbu paminėti, kad, kaip rašo „Metro“, tai bus paskutinis Danielio Craigo įsikūnijimas į slaptąjį agentą.

Sudalyvaukite apklausoje ir išrinkite savo mėgstamiausią Džeimso Bondo aktorių:

TAIP PAT SKAITYKITE: Gyvenk kaip Džeimsas Bondas: įvertinkite jo autoriaus namus

Dar vienas istorinis Billie Eilish pasiekimas – sukūrė dainą naujausiam Džeimso Bondo filmui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius