Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištekėjo filmo „Tarp pilkų debesų“ žvaigždė Bel Powley – pamačiusi suknelę, pravirko

Lietuviškame kino filme „Tarp pilkų debesų“ sužibėjusi britų aktorė Bel Powley pranešė svarbią žinią – Londone ištekėjo už ilgamečio draugo.
Bel Powley
Bel Powley / Vida Press nuotr.

Bel Powley ir jos išrinktasis Douglas Boothas susitiko 2016 metais, kuomet drauge filmavosi romantinėje dramoje „Mary Shelley“. Douglas svarbų klausimą Belei uždavė simbolinėje vietoje – ant Primrose kalvos, kur tik pradėjus draugauti primą kartą prisipažino jai meilėje. Apie savo sužadėtuves 2021-ųjų liepą pora paskelbė savo socialiniuose tinkluose.

Projekto partnerių nuotr./Kadras iš filmo „Tarp pilkų debesų“
Projekto partnerių nuotr./Kadras iš filmo „Tarp pilkų debesų“

Judviejų vestuvės įvyko spalio 28-ą, „Michelin Green Star“ restorane, Londone. B.Powley devėjo „Miu Miu“ mados namų kurtą suknelę.

„Su jų kurtomis suknelėmis visuomet jaučiuosi savimi. Kai pamačiau mados namų man sukurtas pagrindinei ir vakarėlio daliai skirtas sukneles, apsiverkiau. Juk tai – svarbus momentas“, – žurnalui „Vogue“ pasakojo nesenai ištekėjusi aktorė.

Pora taip pat minėjo, kad vestuvių dieną norėjo jaustis atsipalaidavę ir sukurti tikrą Londonui būdingą atmosferą. Kalbėdami su „Vogue“ jie juokavo, kad tai padaryti jiems puikiai pavyko, nes iš karto po pietų pradėjo lyti lyg iš kibiro.

Savo socialiniame tinkle filmo „Tarp pilkų debesų žvaigždė“ B.Powley raše:

„Diena, kai meilės kupinoje ceremonijoje aš ir Douglas Boothas susituokėme. Mus supo mūsų mylimiausi žmonės žemėje. Savo laimei išreikšti net neturiu užtektinai žodžių. Myliu tave, Douglai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius