-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištekėti neskubėjo: „Spice Girls“ narė susituokė po daugiau nei 20 metų draugystės

Legendinės grupės „Spice Girls“ narė džiaugiasi žmonos statusu. Po tikrai ilgai trukusios draugystės – net 23 metų, skaičiuojant neilgas pertraukas – Emma Bunton (45) slaptoje ceremonijoje ištekėjo už mylimojo Jade’o Joneso (42), rašo Dailymail.co.uk.
Jade'as Jonesas ir Emma Bunton
Jade'as Jonesas ir Emma Bunton / Vida Press nuotr.

Išties džiugią žinią dainininkė paskelbė instagrame, pasidalydama bendra ką tik sutuoktiniais tapusios poros fotografija, kurioje Emma Bunton vilki trumpą baltos spalvos vestuvinę suknelę.

Įdomų įvaizdį šventei pasirinko ir ritmenbliuzo atlikėjo karjerą į šefo iškeitęs Jade’as. Šviesiomis kelnėmis, „Gucci“ švarku ir ruda kepure vestuvėms puošiasi retas jaunikis.

Emma ir Jade’as kartu tikrai ilgai. Jų pažintis užsimezgė 1998 m., po to trumpam pora buvo išsiskyrusi, tada vėl atnaujino santykius, kol 2004 m. galutinai nusprendė būti kartu.

2011 m. jiedu susižadėjo, bet kelti vestuvių neskubėjo. Pora susilaukė dviejų sūnų – Beau’o (13) ir Tate’o (10), bet svajoja ir apie daugiau vaikų. Deja, tam koją kiša iškilusios problemos dėl vaisingumo, kurias pasunkina dainininkei diagnozuota endometriozė.

Gal susituokę jie būtų ir anksčiau, bet, kaip dar 2018 m. BBC radijui sakė Emma Bunton, pora niekaip neprisiruošė pradėti vestuvių organizavimo. Tiesa, vieną dalyką jie žinojo jau seniai, kad ceremonija bus privati.

Dainininkei pasidalijus akimirka iš porai išties svarbios dienos, po fotografija pasipylė komentarai su sveikinimais ne tik iš gerbėjų, bet ir iš garsių kolegų. „Spice Girls“ narės Victoria Beckham, Mel B ir Mel C siuntė jaunavedžiams linkėjimus ir daug meilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius