Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įžymybės, kurios buvo nubaustos už greičio viršijimą: bėgo nuo paparacų, išsisukinėjo

Žmonės daro viską, kad išvengtų baudos už greičio viršijimą, kai juos sustabdo policininkai. Garsenybės nėra išimtis. Tiesą sakant, jie turi papildomą kortą – savo populiarumą. Ir nors kartais tai jiems padeda, kai kuriems policininkams iš tikrųjų nerūpi, ar esate garsus, ar ne – vis tiek gausite baudą. Štai būrys įžymybių, kurios buvo nubaustos už greičio viršijimą.
Edas Sheeranas, Kim Kardashian, Gordonas Ramsay, Elonas Muskas, Kylie Jenner
Edas Sheeranas, Kim Kardashian, Gordonas Ramsay, Elonas Muskas, Kylie Jenner / „Scanpix“ nuotr.

Greičio viršijimas yra vienas dažniausių kelių eismo taisyklių pažeidimų JAV ir daugelyje kitų pasaulio šalių. Už greičio viršijimą pagautiems vairuotojams gali būti skiriama bauda, o jei greitis viršijamas gerokai, vairuotojo pažymėjime būna įrašyti taškai, kurie laikui bėgant yra sumuojami. Dėl to vairuotojas gali apskritai netekti vairuotojo pažymėjimo.

Kartais per greitai važiuojantys vairuotojai gali išvengti rimtos bausmės, sutikę lankyti kelių eismo mokyklą, kurioje sužino apie per greito vairavimo pasekmes ir kaip tokių klaidų išvengti ateityje.

Atsižvelgiant į tai, kad kasdien pagaunama tiek daug vairuotojų, viršijančių greitį, nenuostabu, kad už tokį važiavimą nuolat stabdomos ir garsenybės. O dėl to, kad šiais laikais visi turi kameras savo mobiliuosiuose telefonuose, šie garsūs veidai niekaip negali nuslėpti, kad turėjo bėdų su įstatymu!

Kai kurios pavardės nustebins, atsižvelgiant į jų paprastai švelnaus būdo įvaizdį, tačiau yra ir tokių, kurie garsėja pašėlusiu vairavimu ir tikriausiai jau daugybę kartų buvo pažeidę įstatymą, kol iš tikrųjų buvo pagauti. O net ir kelių šimtų dolerių bauda vargu, ar ką nors pakeis šioms įžymybėms ir jų nemažoms banko sąskaitoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius