Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Bieberiui diagnozavus sindromą, aktyviai palaiko žmona: irgi turėjo sveikatos bėdų

Dainininkas Justinas Bieberis (28) neseniai atskleidė, kad jam diagnozuotas Ramsay Hunt sindromas, dėl kurio buvo suparalyžiuota viena veido pusė. Sveikatos bėdų metų pradžioje turėjo ir atlikėjo žmona Hailey Bieber (25) – moteris buvo paguldyta į ligoninę po to, kai patyrė mini insultą. Susidūrus su tokiomis nelengvomis situacijomis, sutuoktiniams padeda ir nuoširdus vienas kito palaikymas.
Justinas Bieberis, Hailey Bieber
Justinas Bieberis, Hailey Bieber / Scanpix nuotr., stopkadras

Kaip dabar portalui „People“ pasakojo šaltinis, Justiną ir Hailey Bieberius pastaruoju metu užgriuvo nemažai iššūkių, tačiau stiprybės suteikia jųdviejų santykiai. Teigiama, kad ištikus sveikatos problemoms, sutuoktiniai išlieka labai artimi.

„Iš pradžių išgąstis dėl Hailey sveikatos anksčiau šiais metais, o dabar dar ir tai (Justino sveikatos problemos – red. past.) – jiems teko labai daug. Hailey taip pat nerimauja. Kaip Justinas darė viską, ką galėjo, kad pasirūpintų Hailey, taip dabar ji daro tą patį dėl jo“, – „People“ pasakojo neįvardytas šaltinis.

Jis pridūrė, kad pora tikisi, jog viskas baigsis gerai: „Jie yra puiki komanda ir viską įveiks kartu. Justinas negali sulaukti, kada galės atsigauti ir toliau dirbti.“

Tiesa, toliau kalbėdamas su „People“, minėtas asmuo neslėpė, kad J.Bieberis „labai nerimauja“ dėl šalutinio ligos poveikio: „Tai jį labai išgąsdino.“

Šaltinio teigimu, Justinas jaudinasi nepaisant gydytojo išaiškinimo, kad tikimybė, jog problemos užsitęs, yra menka.

„Vis dėlto diagnozė buvo nustatyta anksti ir jis tikisi, kad po kelių savaičių visiškai pasveiks“, – pridūrė.

Beje, H.Bieber palaikymą savo vyrui išreiškė ir instagrame. Pasidalijusi vaizdo įrašu, kuriame Justinas pasakoja apie jam diagnozuotą Ramsay Hunt sindromą, mylimoji parašė: „Myliu tave.“

Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Bieber
Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Bieber

Paralyžiavo pusę veido

15min primena, kad popmuzikos žvaigždė J.Bieberis penktadienį savo asmeninėje instagramo paskyroje pasidalijo trijų minučių trukmės vaizdo įrašu, kuriame papasakojo apie tai, kad susidūrė su rimta diagnoze – juostinės pūslelinės komplikacija, galinčia sukelti veido paralyžių.

Paskelbtame vaizdo įrašė matyti, kad dešiniąja akimi J.Bieberis negali mirksėti, taip pat nėra pajėgus judinti dešiniosios veido pusės, ta puse šypsotis.

„Tai yra virusas, kuris pažeidžia mano ausies ir veido nervus, todėl mano veidas paralyžiuotas“, – instagrame į gerbėjus kreipėsi dainininkas.

Vėliau Justinas paskelbė atnaujintą informaciją, kuri nieko gero nežadėjo: „Vis sunkiau valgyti, o tai labai vargina, prašau melstis už mane.“

Atlikėjas pranešė, kad dėl ligos atideda ir artimiausius koncertinio turo „Justice World Tour“ pasirodymus: „Tiesiog fiziškai akivaizdžiai nepajėgiu jų surengti. Kaip matote, tai gana rimta.“

Baigdamas kalbą, Justinas patikino, kad daro viską, ką gali, atlieka pratimus, taip pat ir ilsisi, kad būklė pagerėtų. Tačiau tuo pačiu neslėpė nežinantis, kiek laiko prireiks, kol jis pasveiks.

Apie Ramsay Hunt sindromą

Ramsay Hunt sindromas pažeidžia veido nervą prie ausų. Jis yra juostinės pūslelinės komplikacija. Pastarąją sukelia tas pats virusas kaip ir vėjaraupių (VZV), ji gali lemti veido paralyžių ir klausos praradimą. Užklupus šiam sindromui, taip pat gali pasireikšti tokie simptomai kaip pykinimas, vėmimas, galvos svaigimas.

Daugelį metų miegojęs, virusas vėl gali suaktyvėti ir sukelti veido nervų uždegimą bei dirginimą. VZV yra nekenksmingas, nebent jis reaktyvuojasi, o jei taip atsitiktų, atsirastų naujų simptomų. Virusas gali atsinaujinti, kai imuninė sistema nusilpsta ir yra mažiau pajėgi kovoti su infekcija. Dažnai tai sukelia ir stresas.

Paprastai susidūrus su šiuo sindromu skiriamas gydymas – antibakteriniai vaistai. Taip pat ligoniams patariama daryti įvairius veido pratimus. Gydytojai rekomenduoja kreiptis pagalbos per tris dienas nuo simptomų atsiradimo.

Hailey Bieber smegenyse buvo rastas kraujo krešulys

Tuo metu J,Bieberio žmona Hailey 2022 m. kovo mėn. buvo paguldyta į ligoninę po to, kai patyrė „į insultą panašius simptomus“.

„Jie aptiko labai mažą kraujo krešulį smegenyse, dėl kurio šiek tiek trūko deguonies, bet mano kūnas pats tai įveikė ir per kelias valandas visiškai atsigavau“, – tuomet pasakojo ji.

Vis dėlto Hailey pridūrė, kad šis incidentas „neabejotinai buvo viena baisiausių akimirkų, kurias teko išgyventi“.

Vėliau supermodeliui buvo diagnozuotas prieširdžių pertvaros defektas. Gimdami mes visi turime skylutę tarp kairiojo ir dešiniojo prieširdžio, vadinamą ovaline anga. Per pirmas dienas ji užsidaro, tačiau tam neįvykus, atsiranda ši širdies yda, kaip ir H.Bieber atveju. Todėl, gydytojų teigimu, kraujo krešulys iš širdies pateko į smegenis ir sukėlė mini insultą. Galiausiai Hailey buvo atliktas minėtos ovalinės angos uždarymo procedūra, kuri praėjo „labai sklandžiai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius