-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Fonda – apie plastinę operaciją: kodėl apsiribojo viena ir ja nesididžiuoja

Holivudo grandės Jane Fondos amžius, regis, neturi reikšmės. 84-erių aktorė – žvali, pasitempusi ir labai elegantiška. Moteris tikina, kad jaunatviškumą padeda išlaikyti geri ir genai, ir pinigai, ir gera nuotaika, o kai kuriems išsigelbėjimu tampa plastinės operacijos. Tiesa, vieną yra pasidariusi ir pati aktorė, tačiau šiuo poelgiu nesididžiuoja.
Jane Fonda
Jane Fonda / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žymioji JAV aktorė Jane Fonda, kalbėdama su „Vogue“, dalijosi mintimis apie senėjimą ir jai atliktas plastines operacijas. Serialo „Grace & Frankie“ aktorė prisipažino, kad paklausta nedvejodama atskleidžia savo amžių.

„Man beveik 85-eri, bet neatrodau tokia sena, todėl noriu, kad jauni žmonės nustotų bijoti senatvės, – sakė „Oskaro“ laureatė. – Noriu padėti žmonėms suprasti, kad tai, jog esi tam tikro amžiaus, nereiškia, kad turi atsisakyti gyvenimo, linksmybių, vaikinų ar merginų, naujų draugų ar bet ko, ką nori daryti.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jane Fonda
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jane Fonda

J.Fonda pabrėžė, kad galima ne tik jaunai jaustis, bet ir stengtis dėl savo išvaizdos kitais būdais. Ji neslėpė – šiuo atveju labai gelbsti pinigai.

„Su kita smegenų dalimi galvoju: „Taip, Fonda. Tu turi pinigų. Tu gali sau leisti turėti trenerį. Tu gali sau leisti plastines operacijas. Tu gali sau leisti veido procedūras. Gali sau leisti dalykus, kurie padės ir toliau atrodyti jaunai.“ Tai tiesa, pinigai padeda. Geri genai ir daug pinigų, kaip kažkas pasakė“, – svarstė ji.

Šiais laikais vienas iš populiariausių būdų sumažinti bėgančių metų pėdsakus – plastinės operacijos. Jane Fonda prasitarė ir apie savo plastinės chirurgijos istoriją bei paaiškino, kodėl apsiribojo viena procedūra.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Jane Fonda
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Jane Fonda

„Visi pažįstame daugybę turtingų moterų, kurioms buvo atliktas veido patempimas ar panašūs dalykai, tačiau jos atrodo siaubingai. Aš pasidariau veido liftingą ir nustojau, nes nenoriu atrodyti iškreiptai. Nesididžiuoju tuo, kad jį pasidariau, – „Vogue“ sakė aktorė ir pridūrė nežinanti, ar dabar pasielgtų taip pat. – Bet aš tai padariau. Prisipažįstu, bet tiesiog pasakau: gerai, jūs galite tapti priklausomi. Liaukitės tai daryti.“

J.Fonda tikino neišleidžianti daug pinigų veido kremams ar panašiems dalykams, tačiau turinti savų jaunystės ritualų.

„Getty Images“ nuotr./Jane Fonda
„Getty Images“ nuotr./Jane Fonda

„Nuolat drėkinu veidą, miegu, judu, nesideginu saulėje ir turiu gerų draugų, kurie mane juokina. Juokas taip pat yra geras dalykas“, – tvirtina ji.

Dar balandžio mėnesį J.Fonda, kuri garsėja ir kaip fitneso magnatė, „CBS Sunday Morning“ sakė: „Labai gerai suprantu, kad esu arčiau mirties. Ir tai manęs iš tikrųjų labai netrikdo. Mane trikdo tai, kad mano kūnas, žinote, iš esmės yra ne mano!“

Primename, kad rugsėjo pradžioje aktorė atskleidė serganti vėžiu ir pažadėjo, kad nepasiduos. Daugiau apie tai skaitykite ČIA.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius