-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Travoltos sūnui būtų suėję 30-imt: Jetto pasiilgęs aktorius paviešino jautrų įrašą

Aktoriaus Johno Travoltos sūnus Jettas balandžio 13 dieną būtų minėjęs 30-metį. Pagerbdamas mirusios atžalos atminimą, tėtis pasidalijo jųdviejų nuotrauka ir jautriais žodžiais.
Johnas Travolta
Johnas Travolta / Vida Press ir Instagram nuotr.

Johnas Travoltas instagrame paviešino juodai baltą savo ir sūnaus Jetto, kuriam balandžio 13-ąją būtų sukakę 30-imt nuotrauką. Aktorius šalia kadro išliejo ir savo skausmą.

„Mano brangiausias Jettai, aš tavęs pasiilgau labiau, nei gali pasakyti žodžiai. Aš galvoju apie tave kiekvieną dieną. Su gimtadieniu. Myliu, tavo tėtis“, – rašė J.Travolta.

Aktoriaus sūnus Jettas mirė 2009 m. sausį, kai per šeimos atostogas Bahamuose patyrė priepuolį ir susitrenkė galvą į vonią. Vaikinui tuo metu buvo 16 metų. J.Travolta yra sakęs, kad jo sūnaus mirtis buvo „blogiausias dalykas“, kuris kada nors nutiko jo gyvenime

Aktoriaus gerbėjai po įrašu komentaruose išreiškė palaikymą: „Išgyvenote tiek daug širdgėlos, skauda širdį, nes pažinojote džiaugsmą, meilę ir apsaugą... Siunčiu daug meilės jūsų širdžiai“; „Su dangišku gimtadieniu jūsų gražiajam berniukui“.

Velionė Johno žmona Kelly Preston, kuri 2020 m. mirė nuo krūties vėžio, anksčiau taip yra atviravusi apie sūnų Jettą, sirgusį autizmu ir Kawasaki sindromu.

Kawasaki sindromas – reta jaunesnių nei penkerių metų vaikų liga, kurios simptomai yra karščiavimas, bėrimas, rankų ir pėdų patinimas, akių baltymų sudirginimas ir paraudimas, kaklo limfmazgių patinimas, burnos dirginimas ir uždegimas.

16-mečiui Jettui mirus, Johnas įsteigė sūnaus atminimo Jett Travolta fondą – ne pelno siekiančią organizaciją, skirtą padėti specialiųjų poreikių turintiems vaikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius