Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Jackass“ žvaigždė Bamas Margera nepateiks kaltinimų į jo namus įsibrovusiai moteriai

Nutrūktgalviškų pokštų ir triukų projekto „Jackass“ žvaigždė Bamas Margera neketina pateikti kaltinimų prieš vieną keistuolę, kuri esą praeitą mėnesį įsibrovė į jo namus ir pažadino bučiniu.
Bamas Margera
Bamas Margera / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bamas Margera

Rugsėjo 13 dieną aktorius miegojo su savo mergina Nikki savo name Pensilvanijoje, kai atsibudęs pamatė 24 metų apsinuoginusią moterį, kuri esą masturbavosi prie jo lovos.

B.Margera iškvietė policiją, o įsibrovėlė buvo sučiupta po septynias valandas trukusių paieškų.

Vėliau paaiškėjo, kad ši pernelyg entuziastinga gerbėja tris mėnesius slapta gyveno medyje įrengtame namelyje B.Margerai priklausančiame beveik 6 hektarų ploto sklype.

Ši moteris gali būti apkaltinta įsilaužimu, nusikalstamu įsibrovimu į privačią teritoriją ir persekiojimu, tačiau B.Margera teigia neplanuojantis to daryti – tik norintis, jog jai būtų suteikta psichologo pagalba.

Vis dėlto aktorius pripažino, jog dėl šio incidento jis sustiprino savo namų apsaugą.

B.Margera, kuriam penktadienį sukako 33 metai, atskleidė, kad šis įsibrovimas nebuvo pirmas, kai ta moteris mėgino jį persekioti.

„Ji atvyko iš Floridos – manau, prieš metus paliko savo vyrą, norėdama susituokti su manimi. Mano mama dėl jos iškvietė policiją. Mano mama įtaisė ją į benamių prieglaudą Vestčesteryje (Niujorko valstijoje) – (nuo to laiko) ji nuolat tykodavo netoliese“, – pasakojo jis.

„Man tiesiog jos gaila – labiau noriu, kad ji sulauktų pagalbos, o ne pateikti kaltinimus. Man tai išties per daug nerūpi, tačiau baugoka“, – pridūrė B.Margera.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius