Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Janet Jackson iškvietė policiją savo buvusiam vyrui: sunerimo dėl sūnaus saugumo

Popdainininkės Janet Jackson ir jos vis dar oficialaus sutuoktinio, Kataro milijardieriaus Wissamo Al Manos skyrybos įgauna vis bjauresnių atspalvių. Savaitgalį Janet, sunerimusi dėl galimo pavojaus sūnui būnant su tėvu, net iškvietė policiją.
Janet Jackson ir Wissamas Al Mana
Janet Jackson ir Wissamas Al Mana / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Janet Jackson

„People“ pranešė, kad praėjusį savaitgalį Wissamas Al Mana buvo apsistojęs „Nobu“ viešbutyje Malibu, su juo kartu buvo ir poros pusantrų metų sūnus Eissa.

Gavusi skambutį iš susirūpinusios vaiko auklės, Janet Jackson turėjo rimto pagrindo manyti, kad berniukui gresia pavojus – dėl to šeštadienį apie 22 val. iškvietė policiją į viešbutį, kad patikrintų, ar tėvas su vaiku nesielgia agresyviai.

„Pareigūnai buvo iškviesti ir nuvyko į įvykio vietą. Jie nusprendė, kad vaikui viskas gerai, ir išvyko“, – „People“ sakė policijos departamento atstovas.

Tuo tarpu Janet Jackson brolis Randy Jacksonas portalui „Entertainment Tonight“ sakė, kad jo sesuo policiją iškvietė po to, kai jų vaiko auklė „išsigando“ Wissamo elgesio ir „užsirakino vonios kambaryje, kad galėtų paskambinti Janet“.

„Instagram“ nuotr./Janet Jackson su sūnumi Eissa
„Instagram“ nuotr./Janet Jackson su sūnumi Eissa

15min primena, kad Janet Jackson apie skyrybas su Wissamu Al Mana pranešė 2017-ųjų balandį, praėjus vos trims mėnesiams nuo pirmagimio Eissos gimimo. Daug kam žinia apie poros skyrybas buvo labai netikėta, tačiau neilgai trukus ėmė aiškėti, kad už uždarų durų dėjosi ne patys gražiausi dalykai. Anot Janet Jackson brolio, Wissamas Al Mana psichologiškai smurtavo prieš savo žmoną, tad ši jį paliko nebeapsikentusi nuolatinių patyčių namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius