Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jautri akimirka Odesoje: artėjant Rusijos pajėgoms ukrainiečių karys pasipiršo merginai

Meilei ribų nėra – tai jau ne kartą buvo įrodyta Ukrainoje vykstančiame kare. Šįkart savo jausmų tikrumą įrodė dar viena ukrainiečių pora, o žavi akimirka pasklido ir „TikTok“ platformoje, kur matyti, kaip ant vieno kelio priklupęs karys pasiperša savo mylimajai, rašo nypost.com.
Sužadėtuvės Odesoje
Sužadėtuvės Odesoje / Stopkadro nuotr.

Vaizdo įraše, kuris, anot „Jam Press“, buvo nufilmuotas kovo 28 d., įamžinta, kaip mylimieji eina vienas prie kito vidury gatvės, išklotos krūvomis smėlio maišų. Po apsikabinimo kareivis atsiklaupia ir merginai užduoda lemtingą klausimą: „Ar tekėsi už manęs?“

Iš vaizdo įrašuose užfiksuotų emocijų galima pastebėti, kad mergina sutinka ir net lieka šiek apstulbusi. Tačiau neilgai, nes netrukus ji prie savo mylimojo pasilenkia ir jį pabučiuoja.

Žavioje akimirkoje galima pamatyti ir svarbią šaliai detalę – Ukrainos vėliavą. Ji puikiai matosi tada, kai jaunas kareivis sužadėtine tapusiai merginai užmauna žiedą ir įteikia glėbį gėlių.

Netrukus naujai iškepti sužadėtiniai sulaukė sveikinimų lavinos ir pačių gražiausių palinkėjimų.

„Linkiu jums daug metų vedybinio gyvenimo taikioje Ukrainoje“, – rašė vienas internautas.

„Tebūnie saugūs ir pergalingi! Sveikinu! Tegul jūsų gyvenimas būna ilgas ir gražus“, – teigė kitas.

Jautrų įrašą galite pamatyti čia:

Žinia apie gražią akimirką pradėjo sklisti beprotišku greičiau, o įrašas buvo peržiūrėtas bene milijoną kartų ir sulaukė beveik 200 tūkst. „patinka“ paspaudimų.

Tai tikrai ne pirmas kartas, kai karo Ukrainoje fone poros susižada arba tuokiasi. Neseniai išplito ir kadrai iš Rusijos pajėgų nusiaubtame Charkive įvykusių slaugytojos Nastios Gračiovos ir gydytojo Antono Sokolovo vestuvių:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius