Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Lopez ketvirtajam „Ledynmečiui“ paskolino savo balsą

Pamirškite geografijos pamokas mokykloje. Pamirškite viską, ką mokytoja kartojo apie žemynų susidarymą. Pamirškite, ką žinojote apie ledynus ir evoliucijos raidą. Jau kitų metų vasarą žymiausia pasaulio „Ledynmečio“ voverė Skretas ir jos numylėtoji gilė filme „Ledynmetis 4: žemynų atsiradimas“ papasakos visą tiesą, kaip iš tiesų atsirado žemynai.
Filmas „Ledynmetis 4: žemynų atsiradimas“.
Filmas „Ledynmetis 4: žemynų atsiradimas“ / Kadras iš filmo

Nuo 2002-ųjų, kai pasirodė pirmoji filmo dalis, „Ledynmečio“ filmai tapo kultiniais ir įrašė save į kino istoriją. Pirmosios trys filmo dalys pasaulyje uždirbo daugiau kaip 2 mlrd. JAV dolerių. Lydimas milžiniškos sėkmės filmas „Ledynmetis“ tapo filmą sukūrusios studijos „20th Century Fox“ vizitine kortele animacijos srityje. Gerbėjų paakinti studijos prodiuseriai iškart vieną po kitos sukūrė dar tris sėkmingus ir itin pelningus filmo tęsinius. Pasaulį užvaldant išmaniesiems telefonams, „Ledynmečio“ kūrėjai nesnaudžia ir aktyviai kuria ketvirtosios animacinio filmo dalies žaidimus mobiliesiems telefonams bei žaidimų konsolėms.

Ketvirtosios „Ledynmečio“ dalies vaizdo žaidimą vartotojams planuojama pristatyti 2012-ųjų liepą, tačiau kol kas neskelbiama, kokių telefonų ir žaidimo konsolių savininkai galės filmo nuotykius tęsti vaizdo žaidime. Tačiau neabejojama, kad vienais laimingųjų, galėsiančių Skretą, Menį, Diego ir Sidą išvysti savo telefone, bus „iPhone“, „iPad“ telefonų bei „Xbox 360“, „PlayStation 3“ ir „Nintendo“ žaidimo konsolių savininkai.

Ketvirtojo „Ledynmečio“ aktorių branduolys išliks nepakitęs. Prie ketvirtąkart susiburiančios komandos, kurioje ryškiausiai spindi Ray Romano, Queen Latifah, Johno Leguizamo ir Deniso Leary prisijungs savo aukso amžių išgyvenantis aktorius Jeremy Renneris, komikas Azizas Ansari, aktorės Keke Palmer, Wanda Sykes, Heather Morris bei kiti. Prie animacinio filmo kūrimo prisidės ir muzikos pasaulio žvaigždės – seksualioji dainininkė bei aktorė Jennifer Lopez ir ekscentriškoji dainininkė Nicki Minaj.

Įtakingas Jungtinių Amerikos Valstijų muzikos pramonės žurnalas „Billboard“ R&B ir hiphopo muzikos atlikėją Nicki Minaj visai neseniai paskelbė ryškiausia kylančia 2011-ųjų žvaigžde. Vieno iš „Ledynmečio“ veikėjų garsinimas moteriai taps dar vienu išbandymu, kuriuos ji noriai pasitinka.

J.Lopez nebe pirmą kartą susiduria su kino pramone. Moteris, ragavusi aktorės, serialų prodiuserės ir net scenaristės duonos, prie mikrofono stoja jau antrąkart. 1998-aisiais J.Lopez įgarsino vieną iš animacinio filmo „Skruzdėliukas Z“ (orig. „Antz“) personažų. O štai jos kolegėms Nicki Minaj ir serialo „Choras“ (orig. „Glee“) žvaigždei Heather Morris, įgarsinančiai veikėją skambiu pavadinimu Liežuvautoja, toks potyris garsinant animacinį filmą bus pirmasis.

Geografijos pamokos, žemynų atsiradimo istorija ir nauji „Ledynmečio“ draugų nuotykiai bus įgarsinti lietuviškai ir rodomi 3D formatu. Ketvirtojo „Ledynmečio“ nuotykiai į kiną kviečia jau nuo birželio 6 dienos!

VIDEO: Ice Age 4: Continental Drift - Movie Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius