Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnny Deppas: „Dalyvauti fotosesijose – tarsi būti išprievartautam“

Garsus aktorius Johnny Deppas pareiškė, kad fotosesijos, kuriose kino žvaigždėms tenka nuolat dalyvauti, prilygsta seksualiniam išnaudojimui.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

48-erių J.Deppas yra vienas geriausiai apmokamų aktorių pasaulyje, jo uždarbis praėjusiais metais siekė 50 mln. JAV dolerių (apie 130 mln. Lt). Jis lapkričio mėnesio žurnalui „Vanity Fair“ pasakojo apie blogąsias šlovės puses. Leidinio viršelį papuošęs J.Deppas teigė visai nemėgstantis fotosesijų. „Jautiesi, lyg būtum išprievartautas. Ir tai išties labai keista“, – apie pozavimą kalbėjo aktorius. Jis nevengė ir aštresnių žodžių, vadindamas daugumą fotosesijų kvailomis. „Vos tik tenka fotografuotis, pasijauti tikru kvailiu. Visas šis procesas bukas“, – „Vanity Fair“ sakė J.Deppas.

Tokie garsaus aktoriaus žodžiai užrūstino prievartautojų aukas. Kaip RadarOnline.com sakė organizacijos „Rape And Incest National Network“ atstovė Katherine Hull, išprievartavimus išgyvenę žmonės mielai pasikalbėtų su J.Deppu ir paaiškintų, ką žodis išprievartavimas reiškia iš tikrųjų. „Žinoma, fotografuotis kartais nemalonu, o blykstės įkyri, tačiau to jokiais būdais negalima sulyginti su prievarta, smurtiniu nusikaltimu, įvykstančiu Amerikoje kas dvi minutes“, – sakė ji.

Tiesa, J.Deppas ne pirmasis, palyginantis fotografavimąsi su išprievartavimu. Anksčiau panašiai pasisakiusi yra „Saulėlydžio“ sagos filmų aktorė Kristen Stewart, tik ji kalbėjo apie įkyrių paparacų nuotraukas. „Tarsi būtum prievartaujama, dažnai negaliu to pakelti, niekad nemaniau, kad mano gyvenime taip nutiks. Žmonės nemato į mano veidą nuolat nutaisytų fotoaparatų, žeidžiančių klausimų“, – apie žiniasklaidos persekiojimą yra sakiusi aktorė. K.Stewart taip pat kliuvo nuo prievartos aukų gynimo organizacijų, vėliau ji už savo žodžius atsiprašė, teigdama, kad neteisingai juos pasirinko.

J.Deppas prieštaringai pasisako ne pirmąsyk

Anksčiau J.Deppas jau yra prieštaringai pasisakęs. 2003-aisiais vokiškam žurnalui „Stern“ jis pareiškė, kad jo tėvynė JAV yra buka. „Amerika buka, ji tarsi kvailas šunelis su dideliais dantimis – ji gali tave sukandžioti, sužeisti ir yra agresyvi“, – tada sakė jis. Po to, kai interviu buvo išpublikuotas, aktorius tvirtino, kad jo žodžiai buvo ištraukti iš konteksto.

Šiuo metu J.Deppas filmuojasi režisieriaus Timo Burtono filme „Dark Shadows“. Jam teko vampyro Barnabaso Collinso vaidmuo. Kino juosta statoma pagal to paties pavadinimo 7-ojo dešimtmečio televizijos serialą. Filme pasakojama kankinio vampyro, ieškančio seniai prarastos meilės, istorija. Naujasis T.Burtono kūrinys ekranus turėtų pasiekti 2012-ųjų gegužę.

Švariai nusiskutusį J.Deppą ant naujausio „Vanity Fair“ viršelio pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius