-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnny Deppo širdis – vėl laisva: daugiau nesusitikinėja su savo advokate Joelle Rich

Rugsėjį JAV aktoriaus Johnny Deppo gerbėjus pradžiugino žinia, kad po ilgo ir sudėtingo teismų maratono jis gali pasidžiaugti ramybe ir naujais jausmais savo advokatei Joelle Rich. Vis tik jų draugystei nebuvo lemta tęstis.
Johnny Deppas ir Joelle Rich
Johnny Deppas ir Joelle Rich / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Johnny Deppas ir advokatė Joelle Rich, dirbusi jo komandoje Jungtinėje Karalystėje, byloje prieš britų dienraštį „The Sun“, daugiau nebesusitikinėja, pranešė „People“.

Žmonės.lt primena, kad žinią, jog J.Deppas ir J.Rich susitikinėja, rugsėjį pranešė portalas „Page Six“.

„People“ šaltinis patvirtino, kad 59 metų aktorius ir Londono advokatė „susitikinėja, bet tai nėra rimta“.

Tuo metu užsienio žiniasklaida rašė, kad Londone gyvenanti teisininkė yra ištekėjusi, tačiau jos santykiai su vyru jau kurį laiką nutrūkę. Poros skyrybos dar nebuvo užbaigtos.

Anksčiau šią vasarą J.Deppas įžiebė gandus apie romaną su kita advokate Camille Vasquez – moteris su juo dirbo garsiojo teismo proceso prieš Amber Heard metu. Visgi, C.Vasquez šiuos gandus greitai nutraukė, pavadinusi juos „seksistiniais ir neetiškais“.

„Man labai rūpi mano klientai, žinoma, jog mes tapome artimi. Bet kai sakau „mes“, turiu omenyje visą komandą, ir žinoma, jog tame tarpe yra ir Johnny.

Vida Press nuotr./Johnny Deppas ir Joelle Rich
Vida Press nuotr./Johnny Deppas ir Joelle Rich

Šie gandai yra neetiški. Tai – seksizmas. Man atrodo, kad tai nemalonu ir nuvilia, tačiau tuo pat metu to galiu tikėtis dirbdama tokį darbą. Negaliu pasakyti, jog esu labai nustebinta“, – tada „People“ sakė C.Vasquez.

Joelle Rich nebuvo priskirta JAV nagrinėtai bylai, tačiau pranešama, jog teismo proceso metu salėje ji buvo. Pasak „Us Weekly“, britų advokatė, kuri augina du vaikus, Virdžinijos valstijoje buvo norėdama išreikšti palaikymą „Oskarui“ nominuotam aktoriui.

„Ji neturėjo profesinių priežasčių ten būti“, – žurnalui sakė porai artimas šaltinis, taip pat atskleidęs, jog J.Deppas ir J.Rich romano pradžioje paslapčia susitikinėdavo viešbučiuose. Tiesa, neaišku, kada šis romanas prasidėjo – aktoriaus komanda gandų nekomentuoja.

Primename, jog 2020 metų lapkritį Holivudo žvaigždė Johnny Deppas pralaimėjo bylą, kurioje kaltino šmeižtu britų bulvarinį laikraštį „The Sun“, savo straipsnyje pavadinusį jį „žmonmušiu“.

Kino sagos „Karibų piratai“ (Pirates of the Caribbean) žvaigždė bylinėjosi su NGN ir „The Sun“ vyriausiuoju redaktoriumi Danu Woottonu dėl 2018 metais pasirodžiusio straipsnio, kuriame tvirtinta, kad aktorius smurtavo prieš buvusią žmoną Amber Heard per dvejus metus trukusią jų audringą santuoką.

Poros santykiai nutrūko 2016 metais, kai A.Heard pateikė skyrybų prašymą, o teismas nurodė J.Deppui dėl įtariamo smurto nesiartinti prie buvusios žmonos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius