Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Jordanijos sosto įpėdinis princas Husseinas susižadėjo su mylimąja Rajwa Al Saif

Jordanijos karališkojoje šeimoje – džiugus įvykis: karaliaus Abdullah II ir karalienės Ranios sūnus, Jordanijos sosto įpėdinis princas Husseinas (28) susižadėjo su išrinktąja Rajwa Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif (28).
Jordanijos kronprinco Husseino ir Rajwos Al Saif sužadėtuvės
Jordanijos kronprinco Husseino ir Rajwos Al Saif sužadėtuvės / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia Jordanijos rūmai, karališkosios sužadėtuvės įvyko trečiadienį, kronprinco Husseino išrinktosios Rajwa Al Saif šeimos namuose Rijade. Intymioje sužadėtuvių ceremonijoje Saudo Arabijos sostinėje dalyvavo jaunikio tėvai – karalius Abdullah II ir karalienė Rania ir būsimosios nuotakos artimieji.

Kadruose iš ceremonijos matyti, kad savo laime džiaugiasi ne tik princas Husseinas ir Rajwa Al Saif, bet ir jų šeimos. Kronprinco mama karalienė Rania savo „Instagram“ paskyroje gausiai dalijosi sužadėtuvių akimirkomis.

Karalienė, pasidalijusi intymios ceremonijos kadrų serija, rašė: „Nemaniau, kad širdyje įmanoma sutalpinti tiek daug džiaugsmo! Sveikinu savo vyriausiąjį sūnų princą Husseiną ir jo gražiąją būsimą nuotaką Rajwą“.

Ji taip pat įkėlė savo ir būsimos marčios nuotrauką su prierašu: „Džiaugiuosi galėdama pasveikinti savo trečiąją dukrą, būsimą Al Husseino nuotaką Rajwą prisijungus prie šeimos! Mes taip džiaugiamės dėl jūsų abiejų.“

Saudo Arabijos kronprincas Mohammedas bin Salmanas taip pat palinkėjo porai „sėkmingo ir laimingo gyvenimo“ ir perdavė savo linkėjimus karaliui Abdullah II bin Al-Husseinui.

Būsima nuotaka Rajwa Khaled Bin Musaed Bin Saif Bin Abdulaziz Al Saif pasipuošė dideliu išskirtinės formos žiedu su deimantu.

Kronprinco Husseino išrinktoji gimė Rijade, verslininkų šeimoje. Užaugusi ir įgijusi vidurinį išsilavinimą Saudo Arabijoje, ji išvyko į JAV. Niujorke, Sirakūzų universitete baigė Architektūros koledžo bakalauro studijas, o Mados dizaino ir prekybos institute Los Andžele – vizualinės komunikacijos studijas. Po studijų ji liko Kalifornijoje ir dirbo architektūros įmonėje.

Fotogalerija:

Iki sužadėtuvių kronprincas Husseinas buvo laikomas vienu geidžiamiausių karališkųjų jaunikių. Baigęs prestižinį Džordžtauno universitetą Jungtinėse Valstijose, 2017 m. baigęs Karališkąją karo akademiją Sandhurste, jis taip pat tarnavo kariuomenėje, o 2015 m. įėjo į istoriją kaip jauniausias asmuo, kada nors pirmininkavęs Jungtinių Tautų Saugumo Tarybos posėdžiui.

Jordanijos sosto įpėdinis vieną dieną perims karaliaus titulą, tad per pastaruosius kelerius metus jau ėmėsi daugybės oficialių karališkųjų pareigų. Šiais metais pavadavo savo tėvą karalių Abdullah II, kai šis buvo paguldytas į ligoninę dėl stuburo operacijos ir priėmė princą Williamą per jo kelionę po Artimuosius Rytus, taip pelnydamas pasaulinę šlovę.

Karaliaus Abdullah II ir karalienės Ranios sūnus taip pat vadovauja Karūnos princo fondui, kuris buvo įkurtas siekiant padėti vietos jaunimui „išnaudoti visą savo potencialą ir kūrybiškumą“.

Husseinas aktyviai dalyvauja visose savo fondo iniciatyvose – nuo pagalbos atidarant Al Husseino technikos universitetą, kochlearinių implantų teikimo klausos negalią turintiems žmonėms iki lyderystės mokymo vidurinių mokyklų moksleiviams.

Princo „Instagram“ paskyra byloja, kad laisvalaikiu jis mėgsta važinėti motociklu dykumoje, laipioti uolomis, žaisti futbolą ir stovyklauti.

2017 m. jis pasirodė nufotografuotas kelionėje su keliais garsenybių bičiuliais, įskaitant Karlie Kloss, Ellie Goulding ir Meghan Markle draugę dizainerę Mishą Nonoo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius