Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Justinas Bieberis ginasi tėvystės ir sutinka su DNR testu

Justinas Bieberis atliks DNR testą ir įrodys, kad nėra vienos 20-metės gerbėjos kūdikio tėvas, o tada atsimokės už jos iškeltą tėvystės bylą ieškiniu teisme, pirmadienį praneša JAV žiniasklaida.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Paskalų tinklalapis TMZ praneša, kad sensacija muzikos pasaulyje tapęs 17-metis J.Bieberis šiuo metu gastroliuoja Europoje, bet planuoja atlikti DNR testą, kai tik grįš į Jungtines Valstijas, kad įrodytų nesąs 20-metės Mariah Yeater sūnaus tėvas.

Pranešama, kad M.Yeater praėjusią savaitę Los Andželo teisme iškėlė bylą dėl tėvystės pripažinimo.

Pasak šaltinių, dainininkas ir jo komanda mano, jog svarbu iškelti bylą M.Yeater, kad kitiems ateityje nekiltų pagundų reikšti panašių pretenzijų.

J.Bieberio teisininkų komanda, kuri M.Yeater tvirtinimus, kad dainininkas yra jos kūdikio tėvas, pavadino „piktavališkais, šmeižikiškais ir akivaizdžiai melagingais“, pažadėjo „aktyviai siekti visų galimų teisinių priemonių Justinui nuo šių įtarimų apginti ir apsaugoti“.

M.Yeater, kuri kūdikį pagimdė liepą, yra sakiusi, kad su J.Bieberiu pernai spalį susitiko vieno koncerto Los Andžele užkulisiuose, kur jis jai pasisiūlęs.

„Kai vėliau supratau, kad laukiuosi Justino Bieberio kūdikio, bandžiau per jo atstovus su juo susisiekti, bet niekas niekada man neperskambino“, – sakė ji teisme. Tokius jos žodžius citavo kitas paskalų leidinys – „The Star“.

Kanadoje gimęs popatlikėjas praėjusią savaitę savo gerbėjams tinklalapyje „Twitter“ rašė, jog ketina sustabdyti įtarimus, kad pats dar būdamas vaikas tapo tėvu.

„Ignoruosiu tuos gandus ... ir susitelksiu ties tuo, kas tikra – galimybe padėti darant tai, ką myliu. Teiskite mane pagal muziką! Myliu visus!“ – rašė jis.

J.Bieberis Europoje reklamuoja naują kalėdinį albumą „Under the Mistletoe“.

Sekmadienį jis per MTV Europos muzikos apdovanojimų ceremoniją Belfaste drauge su Šiaurės Airijos jaunimo forumu gavo pirmąjį, ką tik įsteigtą apdovanojimą „MTV Voices“, kuriuo buvo pagerbtas jo darbas renkant milijonus dolerius įvairiems labdaros fondams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje