Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Timberlake'as tesėjo pažadą lydėti jūrų pėstininkų instruktorę į pokylį

Justino Timberlake'o pasimatymas su jūrų pėstininkų instruktore šeštadienį buvo „vienas labiausiai jaudinamų“ jo gyvenimo vakarų, savo tinklalapyje paskelbė pats dainininkas ir aktorius.
Justinas Timberlake'as
Justinas Timberlake'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tesėdamas savo pažadą kapralei Kelsey De Santis, J.Timberlake'as deramai pasipuošė ir lydėjo ją į jūrų pėstininkų instruktorių bataliono pokylį Ričmonde Virdžinijoje.

Sekmadienį savo tinklalapyje J.Timberlake'as pažymėjo, kad per vaizdo pasveikinimą jūrų pėstininkams buvo sujaudintas kone iki ašarų.

K.De Santis, kuri praktikuoja mišrius kovos menus (MMA), J.Timberlake'ą į pokylį pakvietė liepos mėnesį, filmuku per „YouTube".

Tai padaryti ją paskatino tai, kad dainininkas viešai paragino Milą Kunis, savo kolegę iš filmo „Draugiškas seksas" ( angl. „Friends with Benefits"), priimti panašų vieno kario kvietimą.

„Na, rengiuosi kreiptis į tave ir pakviesti lapkričio 12 dieną eiti su manimi į jūrų pėstininkų pokylį", – savo filmuke dainininkui sakė K.De Santis.

„Jei eiti negali, galiu tik pasakyti: „Cry me a river" (liet. „Priverk man upę"), – pridūrė ji.

J.Timberlake'as savo tinklalapyje parašė, kad jiedu su K.De Santis prieš vakaro ceremoniją turėjo pakankamai laiko pasikalbėti ir kad ji „su aistra, disciplina ir pagarba" kalbėjo apie savo mišrių kovos menų treniruotes. Jį sujaudino jos rūpinimasis juo pokylio metu.

„Turiu jums pasakyti, kad ne kasdien sutinku 23 metų merginas, kurioms labiau rūpi, ar man smagu ir ar man patogu! – rašė J.Timberlake'as. – Staiga man šovė į galvą, kad tai tokie žmonės, kurie rūpinasi mumis ir mūsų laisve ... Praėjęs vakaras pakeitė mano gyvenimą ir aš jo niekada nepamiršiu".

Vieno kario žmona, dalyvavusi šeštadienio pokylyje Ričmondo suvažiavimų centre, vietos naujienų televizijai WTVR sakė, kad J.Timberlake'as „pozavo nuotraukoms ir atrodė kaip normalus vaikinas".

Tuo tarpu M.Kunis su seržantu Scottu Moore'u dalyvaus lapkričio 18 dieną Grinvilyje, Šiaurės Karolinoje, įvyksiančiame jūrų pėstininkų pokylyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius