-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Timberlake‘as prabilo apie paauglystės meilę: „Su Britney Spears nekalbėjau 10 metų“

Naujausiame atvirame interviu dainininkas ir aktorius Justinas Timberlake‘as paatviravo apie savo buvusias merginas. Tarp jų – ir apie garsią dainininkę Britney Spears.
Justinas Timberlake‘as
Justinas Timberlake‘as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jiedu susitikinėti pradėjo 1999-aisiais, tačiau santykiai nutrūko 2002-ųjų kovą, tada buvo kilę nemažai kalbų, kad taip nutiko dėl B.Spears neištikimybės su choreografu Wade‘u Robsonu, kuris buvo ir J.Timberlake‘o draugas.

Nors draugystės laikais B.Spears ir J.Timberlake‘as buvo laikomi svajonių popporele, žurnalui „Vanity Fair“ atlikėjas prisipažino, kad nepalaiko su buvusia mylimąja jokių ryšių. Nuo jųdviejų išsiskyrimo J.Timberlake‘as atkakliai ir užtikrinai kopė karjeros laiptais, nors 29-erių dainininkė tuo metu išgyveno ne vieną gyvenimo dramą. Tiesa, net sunkiu metu B.Spears neieškojo buvusio vaikino paguodos.

„Žinoma, linkiu jai tik geriausio, bet mes nesikalbėjome 9 ar 10 metų. Mes buvome tarsi paukščiai, išsiritę iš to paties lizdo, užsiėmėme tuo pačiu, abu buvome kilę iš mažų miestelių. Tačiau tada suaugome ir viskas pasikeitė, tad tai, kokie buvome kaip vaikai, nebeteko prasmės. Nenoriu kalbėti už ją, bet tada aš buvau visiškai kitas žmogus“, – sakė J.Timberlake‘as.

Mes per daug laiko leidome kaip supermadingi paaugliai, mus tai užbūrė, buvome tokie sėkmingi ir galėjome turėti ką tik panorėję.Jis teigė, kad tada tiek jo, tiek B.Spears gyvenimas nebuvo normalus. „Mes per daug laiko leidome kaip supermadingi paaugliai, mus tai užbūrė, buvome tokie sėkmingi ir galėjome turėti ką tik panorėję. Taip buvo ne tik mums, bet ir kitiems, turiu omeny „Backstreet Boys“, „’N Sync“, Christiną Aguilerą... Mes galėjome tik tarti „Varom į Balį“ ir jau po akimirkos sėdėtume lėktuve. Buvome maži vaikai, gavę suaugusiems skirtų žaislų. Bet galite patys paskaičiuoti – tokie dalykai ilgai netrunka“, – pasakojo dainininkas.

Po skyrybų su B.Spears jis su užuomina į buvusią mylimąją nufilmavo savo hito „Cry Me a River“ vaizdo klipą. Jame pasirodo itin į šviesiaplaukę atlikėją panaši mergina, šis vaizdo klipas taip pat pakurstė kalbų apie B.Spears neištikimybę.

VIDEO: Justin Timberlake - Cry Me A River (Official)
VIDEO: Britney and Justin-We Were Meant To Be

J.Timberlake‘as taip pat prabilo apie skyrybas su aktore Jessica Biel. Jiedu pasuko skirtingais keliais šį kovą, po ketverių metų draugystės. „Ji be abejonės yra itin reikšmingas žmogus mano gyvenime. Per savo 30 metų ji man buvo ypatingiausia, supratote? Tiesiog nenoriu sakyti nieko daugiau, nes privalau saugoti man svarbius dalykus – pavyzdžiui, ją“, – tarsi neišblėsusių jausmų vedinas kalbėjo jis.

Reuters/Scanpix nuotr./Ashley Olsen
Ashley Olsen

Mezgasi naujas romanas su Ashley Olsen?

Pastaruoju metu J.Timberlake‘as buvo ne sykį pastebėtas 24-erių aktorės Ashley Olsen draugijoje. „Jie mėgina išlaikyti paslaptį, tačiau jų santykiai vis artimesni“, – rašo Amerikos leidinys „Us Weekly“. Jie buvo kartu pastebėti Niujorko „Greenwich“ viešbutyje, kelete Brodvėjaus miuziklų, viename vakarėlyje.

J.Timberlake‘o atstovai spaudai tvirtino, kad jis su A.Olsen tėra draugai. Prieš tai buvo daug pranešimų esą aktorius ir dainininkas rezgė romaną su aktore Mila Kunis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius