Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justino Bieberio sužadėtinė Hailey Baldwin ant „Vogue“ viršelio pademonstravo milžinišką žiedą

Modelis Hailey Baldwin (21 m.) ant naujojo „Vogue“ viršelio išdidžiai demonstruoja įspūdingą sužadėtuvių žiedą, kurį liepą jai įteikė popdainininkas Justinas Bieberis (24 m.).
Hailey Baldwin ir Justinas Bieberis
Hailey Baldwin ir Justinas Bieberis / „Instagram“ ir „Vogue“/Bjorn Iooss nuotr.

Meksikietiško „Vogue“ fotosesijoje Hailey Baldwin įamžino fotografas Bjornas Ioossas, ir daugumoje nuotraukų matyti jos žiedas su milžinišku deimantu.

„Vogue“/Bjorn Iooss nuotr./Hailey Baldwin
„Vogue“/Bjorn Iooss nuotr./Hailey Baldwin

„Buvo viena akimirka, kai jis pažiūrėjo į deimantą ir aš paklausiau, ką tu jame matai. O jis atsakė: „Manau, kad matau Hailey veidą“, tad tai buvo labai miela, – „E! News“ pasakojo juvelyras Jackas Solow. – Justinas labai prisidėjo prie žiedo kūrimo. Jis norėjo tam tikrų dizaino elementų ir turėjo tikslių lūkesčių, ir aš manau mums pavyko tai įgyvendinti.“

Šis sužadėtuvių žiedas su didžiuliu ovalo formos deimantu, ekspertų vertinamu, turėjo kainuoti apie 250 tūkst. JAV dolerių (216 tūkst. eurų).

„Instagram“ nuotr./Hailey Baldwin ir Justinas Bieberis
„Instagram“ nuotr./Hailey Baldwin ir Justinas Bieberis

15min primena, kad Justinas Bieberis savo mylimajai pasipiršo liepą per atostogas Bahamose, praėjus vos mėnesiui po to, kai jiedu atnaujino savo romaną.

Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin pažįstami yra jau seniai – jie abu iš to paties draugų rato ir dažnai laiką leisdavo kartu. O 2015–2016 metų sandūroje jų draugystė peraugo į kai ką daugiau. Tačiau tada jų romantiški santykiai ilgai netruko ir po kelių mėnesių jie nusprendė verčiau ir toliau būti tik draugais.

15min primena, kad Hailey Baldwin yra Holivudo aktoriaus Stepheno Baldwino dukra. 2017-aisiais žurnalo „Maxim“ ji buvo paskelbta seksualiausia pasaulio moterimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius